Mel B annab vürtsitüdrukutele seksiabi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown.
Melanie Brown. Foto: Reuters / Scanpix

Ansambli Spice Girls liige Victoria Beckham paljastas, et tema ja ta bändikaaslased Emma Bunton, Mel C ja Geri Halliwell pöörduvad regulaarselt viienda vürtsitüdruku Mel B poole, et temalt seksiküsimustes abi saada.

«Kui meil on seksiprobleeme, läheme Mel B jutule – ta on nagu arst,» vahendab FemaleFirst Victoria sõnu.

Mel B, kel on endisest kallimast koomiku Eddie Murphyga tütar Angel Iris ning esimese abikaasaga tütar Phoenix Chi, on alati andnud alust kuuljuttudele oma metsikust voodielust.

2004. aastal pildistati lauljatari suudlemas Christine’i-nimelise naisega, mispeale räägiti tema võimalikust biseksuaalsusest.

Praegu filmilavastaja Stephen Belafonte’iga abielus olev Mel B on möödunud aastal oma Los Angelese kodus kuuldavasti osalenud ka lesbilises grupiseksis oma sõbranna Christa Parkeri ja näitlejanna Elizabeth Rodrigueziga.

Kahe lapse ema Christa on jutte enda ja Mel B lesbisuhtest ka kinnitanud. «Mina olin varem vaid korra naisega seksinud, kuid Mel B’l oli ilmselgelt naistega palju kogemusi. Ta on suurepärane suudleja. Me olime temaga väga head sõbrad. Kohtusime peaaegu iga päev ning seksisime vähemalt paar korda nädalas,» rääkis Christa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles