Silvia Ilvese peigmees Kristo: oleme Silviaga koos tänu tahtest üksteist mõista

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Silvia Ilves ja Kristo Puhm
Silvia Ilves ja Kristo Puhm Foto: Remo Tõnismäe / Õhtuleht / Scanpix

Mõned päevad tagasi lahvatas uudis. Andekas muusik Silvia Ilves on lahku läinud oma uuest kallimast Kristost. Väidetavalt sai paarile saatuslikuks ajapuudus ning tšellisti kolimisega seotud pingeline periood.

Täna ütleb Silvia, et lugu ei ole nii lihtne, nagu pealkirjades kõlas, ja tegelikult on Kristo väga armastav kaaslane. «Kuigi videoartikkel tuli tore, kurvastas meid mõlemat artikliga ühes ilmunud ebatõene pealkiri – inimesed loevad üldjuhul vaid pealkirju ning selle kaudu luuakse kuvand, teadmata sisu.»

Hiljaaegu kolis armastatud muusik Silvia Ilves uude elukohta. «Just Kristo oli see, kes aitas mul suures osas kolida. Ilma temata poleks see olnud võimalik,» räägib Silvia mehest, kellega sidus teda kõigepealt sõprus ja alles siis armastus. 

«Me olime tõesti suvest saadik kõigepealt head sõbrad ja siis see kuidagi läks spontaanselt ja harmooniliselt nii, et meist sai midagi enamat. Kristo ei ole mees, kellega käia punasel vaibal eputamas, vaid ta on pigem mees, kes on kulisside taga toeks,» kirjeldab Silvia oma suhet, mis muutus aga hiljuti keeruliseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles