MAGUSASÕBRAD Rosinakeeks? Õllesummeril esineva Scooteri nõudmised üllatavad taas (1)

Elu24
Uuendatud 3. mai 2024, 11:04
Copy
Foto: Õllesummer

Saksa tehnomuusika legendi Scooteri lavataguseid nõudmisi ootavad kontserdikorraldajad alati suure huviga. 3. juulil Tallinna Lauluväljakul Õllesummeril esinev staar ei koonerdanud iseärasustega ka seekord.

Muude suurele megatähele tavaliste tingimuste nagu viietärni hotell ja rangetele turvanõuetele lisaks soovib Scooter lava taha rosinakeeksi ja täielikult varustatud DJ-setupi. Artistil on kombeks enne lavaleminekut mängida isekeskis muusikat ning vajab selleks parimat tehnikat.

Seekordseks "üllatajaks" võib peale rosinakeeksi pidada saksa üpris läägemaitselist mindilikööri "Berliner Luft", mida härrased soovivad lausa kahe pudeli jagu. Söögi- ja jooginõudmiste neli lehekülge pika nimekirja juurde kuulvad ka tavalisemad bändi vajadused nagu peenemad šampanjad, rummid, mahlad, snäkid ja energiajoogid.

Foto: Õllesummer promopilt

Eraldi on välja toodud rida tingimusi ruumide dekoreerimisel. Muuhulgas ei tohi mingil juhul kasutada neoonvalgusteid ja sinist värvi vaipa. Valgustus peab olema reguleeritava tugevusega ning lisaks on vaja ka lõhnaküünlaid.

Scooter on ka väga keskkonnasõbralik bänd, rõhutades, et tema ruumides on plastiknõud välistatud.

Scooter esineb võimsa pürotehnika show saatel Õllesummeri pealaval avapäeval, 3. juulil. Samal päeval esinevad festivalil ka Karl Killing, Grete Paia x Pürr Müdd, Tanel Padar, Põhja-Tallinn, Estonian Voices, Maarja-Liis Ilus jpt.

Tänavu oma 30. sünnipäeva tähistav Eesti suurim festival Õllesummer toimub Tallinna Lauluväljakul 3.-6. juulini.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles