«Nad lasid oma külmutamisega maja täitsa korrast ära.» Helen ja Edgar Kõpp pidid hoolimatute naabrite tõttu korteri maha müüma (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Helen ja Edgar Kõpp.
Helen ja Edgar Kõpp. Foto: Kuvatõmmis Kanal 2 videost.

Sel talvel rääkisid Helen ja Edgar Kõpp «Kuuuurija» saates, kuidas nende elu on hoolimatute naabrite tõttu põrguks muutunud. Nüüdseks ongi paar armsaks saanud korteri Tartus seetõttu maha müünud. «Ausalt öeldes pigem on kerge tunne, sest nende inimestega ei saanudki kuidagi läbi saada, ükskõik, mis nurga alt proovid, see on lihtsalt võimatu,» ütleb Helen. 

Veebruarikuus jagasid arstitudeng Helen Kõpp ja tema abikaasa Edgar «Kuuuurija» saates kurba ja samas õpetlikku lugu sellest, kuidas nad pidid Tartus elama hoolimatute naabrite tõttu ekstreemsetes tingimustes. Kogu ülejäänud maja omavad ärimehed ei kütnud nimelt ka krõbeda pakasega enda kortereid, mistõttu pidid Helen ja Edgar elama koos oma lastega ekstreemsetes oludes.

Helen ja Edgar teavad, mis talvel allkorrusel toimus, sest ühel hetkel olid maja torud lõhkemas ja majanaaber oli sunnitud kohale kutsuma torumehe, kes lasi korraks Helenil ja Edgaril kiigata üle alumise korruse ukseläve. Pilt, mis neile sealt vastu vaatas, oli jahmatav. Alumise korruse WC-pott oli üleni jääs ja torumees hakkas seda soojapuhuritega üles soojendama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles