Ithaka Maria: Birgiti ja Tsahkna kooslus on väheintrigeeriv

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 saate «Laulud tähtedega» staarid Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel esinevad Peetri kirikus jõulukontserdil.
TV3 saate «Laulud tähtedega» staarid Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel esinevad Peetri kirikus jõulukontserdil. Foto: Sven Tupits
TV3 suurprojekt «Laulud tähtedega» hakkab lõpule jõudma. Televaatajateni toodi kaheksa suurejoonelist galakontserti, kus avaliku elu tegelased võtsid mõõtu duettide laulmises, paarilisteks parimad Eesti lauljad.

Finaali on jõudnud duetid Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti ning Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel.

Palusime saates osalenud lauljatar Ithaka Marial ennustada, kumb paarike tema arvates lahkub laulusaatest võitjana.

«Üleliigne on tegelikult jälle taas rõhutada, et paarid on võimekuselt võrdsed,» arvas Maria Ithaka.

«Tsahkna laulab nii hästi, nagu üks kauaaegne kooripoiss, kellele on mikker pihku antud, peabki laulma ja Randpere nii hästi, nagu üks endine laulja.»

«Valdo ja Inese duetis on väike teravusekene olemas ja see meeldib mulle. Birgiti ja Tsahkna kooslus on niivõrd väheintrigeeriv, et see mõjub natuke ehk isegi häirivalt.»

«Võib-olla niisugune igast küljest ümmargune ja siledaks silitatud Birgit-Margus duett saabki rohkem hääli. Nii et äkki võidavadki nemad, mis oleks muidugi kena ja ootuspärane.»

«Mõlemad paarid on võitu väärt ja soovin paaridele edu. Usun, et viimane saade tuleb muusikaliselt nauditav, kuid võistlusmoment selles faasis enam ei eruta.»

Mida sa saatest üldiselt arvad?

«Kokkuvõttes võiks öelda, et oli tore sari. Rääkimata sellest, et see avas uued dimensioonid mittelauljatest osalejatele, andis see ka võimaluse eesti publikul näha oma armastatud artiste hoopis teisest küljest -- laulmas lugusid, mida nad muidu tõenäolislt mitte iialgi avalikult esitanud poleks.»

Saate finaal TV3s pühapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles