Andri Maimets: loodetavasti ei tekkinud peredraamasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Maimets
Andri Maimets Foto: Liis Treimann

2011. aasta kultuurisündmustega üks kõige paremini kursis olev ja suurejoonelist meelelahutust armastav Andri Maimets ei saanud mitte mingil juhul vahele jätta ka popdiiva Kylie Minogue kontserti.

Elu24 uuris mehe muljete kohta.

Kuidas kontsert meeldis?

Ehkki Kylie viimaseid tuure saatis toona kriitikute õlakehitus, justkui poleks vähi võitnud staar lavale naasnuna võimeline oma kunagisteks sooritusteks, tõestab Kylie «Aphrodite», et ta on tagasi - võimsamana, siiramana ja kuningannalikumana kui eales varem.

Saku Suurhallis kogetu oli viimse veetilgani lihvitud ja üli-ülimalt professionaalselt (heli, valgus, lava- ja videokujundus, rekvisiidid, kostüümid, koreograafia) teostatud meelelahutusõhtu - just selline, mida temasarnaselt diivalt ootadki. Ja mis eriti võimas: kontserti läbinud joon - kleopatraliku naiseilu ja apollonliku mehekeha ülistus äratas viimaks ometi ka meie muidu reserveeritud publiku letargiast.

Loodetavasti ei põhjustanud nähtu ja kogetu õhtu edenedes suuremat sorti peredraamasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles