Triin Tulevi ja Rasmus Vesiloo emotsionaalne kohtusaaga jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seltskonnakaunitar Triin Tulevi ja ärimees Rasmus Vesiloo kohtusaaga jätkub. Täna peaks selguma ekspertiisi tulemused.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Väidetavalt seltskonnakaunitari Triin Tulevit peksnud Rasmus Vesiloo (pildil) on kohtu all, sest teda süüdistatakse Tulevi jõhkras peksmismises. Vesiloo kaitseb end väitega, et tal on diagnoositud unes käimise sündroom ja ta ei mäleta midagi sellest, mis peksmisööl toimus.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Hetkel on käimas Tallinna kohtumajas eelviimane vaatus. Kes räägib tõtt, kes valetab, kohtuekspertiisi tulemused selguvad juba loetud tundide jooksul.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Triin Tulevi advokaat on Maria Mägi.

Foto: Mihkel Maripuu

Rasmus Vesilood kaitseb Aadu Luberg.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Triin Tulevi tunnistus: Rasmus Vesiloo lõi mind vähemalt 60 korda.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Rasmus Vesiloo sõnul nõudis Triin Tulev talt 65 000 eurot, et naine ei esitaks tema vastu süüdistust. Tulev ütles Vesiloo sõnul, et raha on vaja korteri ostmiseks, sest ta ei tunne ennast enam mehe juures turvaliselt.

Foto: Postimees.ee/ Viktor Burkivski

Tulev saatnud Vesiloo sõnul ka peale väidetavat peksmist talle hulgaliselt sõnumeid, milles ähvardas end ära tappa. Tulev oli teinud hiljem ka abordi, sest kartis, et peksu tõttu sünnib laps surnuna.

Vesiloole tehti tema kaitsja ettepanekul kohtupsühhiaatriline ekspertiis, mis peaks näitama, kas tema unehäire tõttu andis mees endale vahejuhtumi ajal aru oma tegudest. Ekspertiisi tulemused avaldatakse täna.

Foto: Mihkel Maripuu

Kohtuistungi alguses nenditi, et Rasmus Vesiloole on tehtud kohtu poolt tellitud ekspertiis, mille kohaselt esineb tal küll somnambulismii, kuid teo toimepanemise hetkel need tal ei esinenud. See tõend paluti Vesiloo kaitsja poolt siiski kõlbmatuks tunnistada, kuna selle koostamisel on tehtud sisulisi vigu. 

Foto: Mihkel Maripuu

Ekspertide arvamuse kohaselt ei kannatanud Vesiloo teo toimepanemise ajal ei psüühiliste häirete ega muu käitumist oluliselt mõjutava olukorra all, vaid oli hoopis kerges alkoholijoobes.

Prokuratuur leidis, et rahaline karistus ei tule antud juhtumi puhul kõne alla ja et raseda elukaaslase peksmise eest tuleks talle määrata tingimisi vanglakaristus, kuna Vesiloo ei ole varasemalt kohtulikult karistatud.

Foto: Viktor Burkivski

Triinu oli raskel kohtuistungil lohutamas parim sõbranna Gerli Rosenfeld.

Vaata pildigaleriid kohtuistungilt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles