Uus video: Red Hot Chili Peppers «Brendan's Death Song»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers Foto: fbiconcertclub

Red Hot Chili Peppers esitles uut videot laulule «Brendan's Death Song».

 Louisianas New Orleans’is valminud videoloo režissööriks on Marc Klasfeld. Videoga teeb bänd kummarduse muusikute sõbrale Brendan Mullenile.

Ballaad Red Hot Chili Peppers’i värskeimalt kauamängivalt «I’m With You». Selle loo kirjutas bänd pühendusega varalahkunud sõbrale Brendan Mullenile. Mullen oli Hollywoodi punk-klubi The Masque asutaja, mis avati 1977. aastal. Aasta hiljem aga tuli see kinni panna - põhjustatuna linna vastumeelsusest anda klubile legaalselt tegutseva ööklubi luba. Pärast sulgemist tegeles Mullen artistide vahendamise ja kontsertide korraldamisega klubis Lingerie. Just sel ajal kohtus ta Anthony Kiedise ja Flea’ga, ning kuulates ära nende demokasseti, pakkus Mullen meestele võimaluse soojendada bändi Bad Brains. Red Hot Chili Peppers’i liikmed nimetavad Brendan Mullenit kui ühte suuremat bändi toetajat ning võtmeisikut ansambli eduka karjääri algusaastatel.

Maailma tuliseim bänd Red Hot Chili Peppers esineb Tallinna Lauluväljakul 30. juulil ainsa välikontserdiga Baltimaades. Tallinnas esitab bänd lugusid oma uuelt kauamängivalt «I'm With You» ja kindlasti ka valiku varasema loomingu paremikust - esitusele tulevad sellised lood nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpt. Kontserdi erikülalisena astub lavale Inglismaa bänd The Vaccines.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles