PÄEVAHOROSKOOP 29. september: Jäär peaks hoiduma teravatest ütlemistest, Kaladel tasub lähtuda sisetundest

Copy
Foto: Shutterstock

Kätte on jõudnud juba neljapäev! 

JÄÄR

Enne mõtle, kui hakkad tööl sõna võtma, kolleege, äripartnereid või ülemust paika panema! Teravad ütlemised toovad tüli majja.

SÕNN

Töine õhkkond võib olla elektrit täis. Aja planeerimisega on raskusi, võib minna kiirustamiseks, mis toob kaasa vigu.

KAKSIKUD

Lastega pole täna kuigi lihtne suhelda. Nad võivad oma arvamust üsna jõuliselt esitada, sellele on raske rahulikult reageerida.

VÄHK

Ka kõige kallimate inimestega ei ole võimalik alati ühel nõul olla. Proovi oma arvamust esitada ilma ärritumata.

LÕVI

Ilmselt pole täna mõtet tööl uuenduslike ideedega välja tulla. Kelleski kaaslastest võiks see omajagu meelehärmi tekitada.

NEITSI

Äriasjus võiksid pigem madalat profiili hoida. Ei ole kuigi hea hetk uute inimeste tähelepanu võitmiseks ja äritegevuse laiendamiseks.

KAALUD

Ilmselt on sul toetajaid ka mõjukate isikute hulgas. Oska seda hinnata ning ära pelga vajaduse korral nõu või abi küsida.

SKORPION

Kipud välja pahvatama mõtteid, mida salamisi oled juba ammu mõlgutanud. Teised võivad sinu mõttekäiku aga rünnakuna võtta.

AMBUR

Sinu ja äripartnerite arusaam sellest, kuidas koos edasi minna, võib paljuski erineda. Asjade selgeks rääkimine tasuks siiski tulevikku lükata.

KALJUKITS

Sulle ei anta võimalust tööasju rahulikult ajada. Paratamatult kisub vaidlemiseks, see aga toob kaasa närvilise õhkkonna.

VEEVALAJA

Sul on võimalik suurema seltskonna ees sõna võtta. Ent oma arvamuse esitlemine absoluutse tõena võib teistes vastuseisu tekitada.

KALAD

Enda sisetundest lähtumine on ilmselt kõige õigem. Ühisvaraga seotud tehingute ette võtmine on täna riskiga seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles