Värsked rebased saavad kooli alguse puhul kondoome

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoom.
Kondoom. Foto: SCANPIX

Eesti Üliõpilaskondade Liit jagab seitsmendat aastat kooli alguse puhul igale esmakursuslasele Rebasekoti, kus on muuhulgas kondoomid ja Urmas Nemvaltsi karikatuuridega kaunistatud esimene tudengivihik.

Projekti eestvedaja Rita Lõometsa sõnul on tegu tänuväärse ettevõtmisega, mis on ühtlasi ka sümboolne tervitus värsketele üliõpilastele. «Koti sisu on uuele tudengile kindlasti meeldiv ja praktiline üllatus,» sõnas Lõomets.

Lõomets tõstis eriti esile esmakordselt jagatavat Tudengi Esimest Vihikut, kus on lisaks humoorikatele karikatuuridele ka tudengi jaoks praktiline info kõrgharidussüsteemi, toetuste, välisriigis õppimise ja Eesti üliõpilaskonna kohta.

Noortepäraselt kujundatud riidekotist võib peale vihiku ja pastapliiatsi leida nii söögi- ja meelelahutuskohtade kui ka sülearvuti ostmiseks mõeldud sooduskuponge. Tudengi tervise eest hoolitsevad noortepäraselt kujundatud kondoomid ja seksuaaltervise voldik. «Rebasekoti kaudu on ettevõtetel võimalik toetada värskeid tudengeid just neile olulistes valdkondades,» ütles Lõomets.

Sel aastal jagatakse Rebasekott umbes 13 000 esmakursuslasele üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles