Karolin Kuusik: kaks aastat on olnud kiirõppus moebrändi evolutsiooni alal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik
Karolin Kuusik Foto: Liis Treimann

Moebrändi Tallinn Dolls teiseks sünnipäevaks valmis Karolin Kuusiku käe all kolm erinevat kollektsiooni. Elu24 uuris, milliseid materjale kasutati ning milliseid riideid naine ise kõige meelsamini selga paneb

Mitu komplekti riideid erinevad kollektsioonid sisaldasid, mis sinna kuulusid? Palun too välja materjalid, mida kasutasid.
 
Tallinn Dreams (11 komplekti):
2536 (teddy seelik ja boyfriendi pluus) või/ja 2544  (äravõetava kahara seelikuga teddy kelit) Materjalid: ruudulised ja pastelsed taftid, samet. Inspiratsioon teddyboys ja teddybears, ehk 50nendate dändid ja vanad kaisukarud. Võtmeesemed: sametist pükskostüümid, mahulised kikilipsud, ümara kraega boyfrendi triiksärgid ja kaharad ruudulised seelikud.
 
Caleidoscope (16 komplekti)
2703 (kalliskivimustriga pükskostüüm) ja/või 2700 (kalliskivi vööga catsuit)  Materjalid: digitrüki materjalid, õhulised erksavärvilised kangad. Inspiratsioon: kalliskivid ja kaleidoskoopide geomeetrilised mustrid. Võtmeesemed: pikad lipsuga kleidid ja catsuitid, kalliskivimutriga püksid, jakid, kleidid.
 
Cakehouse (8 komplekti)
2781 (sefiiriseelik, küünlapluus) või 2776 (drapeeritud sefiirikleit). Inspiratsioon: sünnipäeva sefiiritordid. Drapeeringud  meenutavad sefiiri vagusid ja kaunistused sefiire. Kõigi t-särkide ja pluuside siiditrükk kujutab sünnipäevatordi küünlaid - osad põlevad, osad on kustunud. Materjalid : siiditrükiga pehmed puuvillased, lendlevad pastelsed. Võtmeesemed: pikad drapeeritud kleidid, drapeeritud sefiiridega seelikud, pikad jakid, küünaldega t-särk pluusid.
 
Mis on sulle endale nende kollektsioonide juures kõige armsamaks saanud? Mida ise hea meelega valiksid ja kannaksid ning parema meelega maha ei müüks?
Kuna me tegeleme väiketootmisega, siis jätkub asju kõigile. Nii et ma ei pea otseselt kellegi eest midagi ära näppama. Aga kindlalt kavatsen sel suvel kanda psühhedeelilise kalliskivimustriga catsuiti,  unenäokleiti (hobustega maani siidkleit, mis mul ka defileel seljas oli), drapeeritud pikka hõbedast konfettijakki ja heleroosat voltidega maani sefiiriseelikut.

Kust neid riideid pärast esitlust endale soetada saab?
Šõul olnud riideid saab näha meie ateljees, osasid saab tellida enda suuruse järgi, osasid otse ateljeest osta. Selle kohta on info üleval ka meie kodulehel ja Facebooki lehel.


Kuidas Tallinn Dollsil läheb? Millised on olnud need kaks tegevusaastat?
Läheb põnevalt ja tegevusrohkelt. Kaks aastat on olnud kiirõppus moebrändi evolutsiooni alal. Aga nii palju on veel ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles