Tallinn Dolls tähistab teist sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalle Veesaar

                                        
Moebränd Tallinn Dolls esitleb uut kollektsiooni 14. mail suurejoonelise popkunsti-performance’iga Kumu Kunstimuuseumis.

Uusim Tallinn Dolls’i  kevadsuvine kollektsioon väljub traditsioonilisest moemõõtmest – amüseerib ajalooga, esitleb moodsat eksistentsialismi ning maiustab sünnipäevalapsele kohaselt tordiga.

Moebrändi teiseks sünnipäevaks valminud kevadsuvine kollektsioon koosneb kolmest osast: Cake House, Tallinn Dreams ja Caleidoscope. Kollektsiooni disainer on Karolin Kuusik.

Sünnipäevashow võõrustab külalisi mitmekesise ampluaaga. Avatakse Kalle Veesaare fotonäitus, lansseeritakse Eesti popmuusikast koosnev ja Heidy Purga poolt kokku pandud Tallinn Dolls’i kogumik. Visuaalse lahenduse eest kannab hoolt Karl Saluveer ning graafiline disain on Helene Vetikult.


Kõikidel külalistel on võimalus sooritada oste uuest kollektsioonist eelisjärjekorras.

Tallinn Dolls’i sünnipäevapidu toimub 14. mail algusega kell 20.00  Kumu kunstimuuseumis. Piiratud kogus pileteid müügis salongis StudioT (Lai 36) ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles