Tommyboy: 14-päevane dieet on kaotus elust kaks nädalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga Foto: Jelena Rudi

Räppar, poeet ning ideede generaator Tommyboy korraldab pidusid, produtseerib teiste ja nokitseb iseenda plaadi kallal, mis peaks kõigi eelduste kohaselt veel sellel kevadel ilmavalgust nägema.

«Plaadi nimi on «Meelelahutus», suutsin sellelt mullu vaid kaks sinkut «Päikesetüdruk» ja «Võrk» välja anda. Kaks siukest erinevat lugu, aga noh ma arvan, et plaat tulebki selline hästi erinevate saundide ja meeleoludega,» teatas mees.

Millised olid sinu enda lemmikud eelmisest aastast?

«Oih, hea küsimus. Head mussi tehti sel aastal päris palju. Üks lugu, mis mulle väga meeldis läbi aasta, oli Jaan Pehki «Kallis sõber». Siis Ultima Thule terve plaat, Laika Virgini muusika ja kõik see, mis me ise välja andsime, see oli väga lahe. Et sai Saaremaa räppi, esimest korda kogu Eesti muusikaajaloos.»

Palun täpsusta.


«No otseses mõttes, Okym Riim ja Beebilõust, et mõlemad tüübid on nagu saarlased ja teevad ka seda oma .. see on siuke, et oma maitse on juures. Beebilõust on väga koloriitne tüüp,» lisas Tommyboy.

Millised on lubadused iseendale selleks aastaks?


«Keegi jube lahedalt kirjutas, et 14-päevane dieet on kaotus elust kaks nädalat – noh loomulikult luban uuel aastal olla parem, kaotada kaalus, juurde võtta vaimses plaanis ja noh midagi veel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles