Katy Perry osaleb «Simpsonite» jõulusaates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: SCANPIX

USA lauljanna Perry (25) pääseb siiski paari kuu pärast koos kuulsate nukkudega ekraanile, sest tal on filmitud juba valmis teleesinemine multifilmisarja «Simpsonid» tegelastega.

 5. detsembril näeb USA Foxi kanalil, kuidas Perry koos Simpsonite tegelasi esitavate nukkudega ekraanil jõulujuttu puhub, kirjutab ajakiri Entertainment Weekly. Loodetavasti naudib Perry seda esinemist, tsenseeriti ju alles välja tema vestlus nukk Elmoga rahvusvahelisest lastesaatest «Seesami tänav», kuna lauljatari dekoltee olnud liiga paljastav.

«Pärast nukk Elmo kohutavat reeturlikkust, soovivad Simpsonite nukud seista koos Perryga õlg-õla kõrval,» teatas «Simpsonite» produtsent Al Jean. Produtsent lisab, et esinemisdiil Perryga oli tehtud varem, kui sai teatavaks tissitsensuuri juhtum «Seesami tänavas». Esinemises, mis on juba lindis, laulab Perry laulu «The 39 Days Of Christmas».

Muuseas viskas Perry kihlatu Russell Brand maitseka nalja äsjase tsensuuriloo teemal. Mainitud õpetliku sisuga lastesaade (kus on juttu ka tee juhatamisest ümbruskonnas – T.L.) lõpeb traditsiooniliselt loeteluga stiilis: «Täna me kasutasime neid ja neid numbreid ning tähti». Brand kirjutaski tissitsensuuri teemal Twitterisse: «Täna me ei näinud numbrit 34 ega tähte «D». Kas oskate öelda, kuidas pääseda Seksi-Minuga tänavale?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles