Elu24 loosib! Sellel reedel võrgutab Tantsuparadiisil Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar SVETA

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar SVETA
Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar SVETA Foto: promo

Reedel 1. mail toimub klubis Hollywood populaarne üritustesari TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus esineb Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar SVETA Moskvast! Elu24 loosib 2 VIP-piletit kahele!

Foto: Promopilt

Nime SVETA võib tihti kohata paljude hitt-paraadide tipus! Tema sügav ja võluv hääl on tuntud miljonitele kuulajatele. Ta on kirjutanud ja esitanud juba rohkem kui tosin laulu, millest on saanud Venemaa rahvuslikud hitid! Need laulud on paljude inimeste südames, sest nende imelised meloodiad on harmooniliselt kombineeritud mitmkülgeslt armastuse lüürikaga!

Esimest korda ilmus nimi SVETA avalikuse ette 1998. aastal ja juba aastal 1999 ilmus temalt esimene täispikk album «Ljubov» (Armastus) - see oli koostöös tuntud ansambliga PPK. See album saigi kohe tema suure karjääri alguseks ning seda müüdi kokku mitmemiljonilises tiraažis! Album tõi lisaks suurele populaarusele ka oma esimesed auhinnad ja esikohad mitmetes muusika toppides!

Sveta lüürilised lood on immutatud tõeliste tunnetega, mis on enamikele väga lähedased. Tema lugudes on kogu aeg aktuaalsed teemad, sest armastus on laulja sõnade järgi tunne, mis elab igavesti inimeste südames ning teisiti ei saagi see olla - armastus on surematu!

Teine populaarsuse põhjuseks on tema pehme, hämmastav hääl, mis ilusti sobib kokku tema laulude lüürikaga.  Sveta lugudes on muusika ise väga kõrge tasemega, sest aranžeeringud tehakse kõige moodsamate ja tuntumate DJ-de poolt. Väga raske on välja tuua tema repertuaarist kõige tähtsamad lood, sest praktiliselt igaühest neist sai peale ilmumist kohe suur rahvuslik hitt kõigi kuulajate seas.

Seega võib kindlalt väita, et siiani on SVETA laulud väga populaarsed. Sellele vaatamata jätkab ka laulja uute laulude välja andmist, hiljuti avaldati tema uued laulud: «Ne novaja igra» ja «London-Moskva».

Foto: Maksim Toome

Külalisi ootavad ees mitte ainult vanade hittide uued töötlused, vaid ka täiesti uued lood! Laulja tantsutrupp lisab esinemisele erilist sära ja suurepärast dünaamikat, andes niimoodi külalistele pidutsemiseks edasi suure koguse lisaenergiat!

Erilist sära lisavad veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Peterson.

Valitakse õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Foto: Maksim Toome

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehelt.

Eriti nõudlikel klientidel on võimalik tellida endale personaalne lauateenindaja ja turvamees!

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot , naistele südaööni 15 eurot , VIP-pilet 50 eurot.

Eelmise Tantsuparadiisi fotogaleriid näete siit.

Elu24 loosib 2 VIP-piletit kahele! Soovid kaaslasega tasuta peole? Saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid peole saama! Head loosiõnne!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles