Kim Kardashiani unistuste kohting: sängipiknik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinnakas seltskonnakaunitar Kim Kardashian peab end agaraks trennitegijaks.
Rinnakas seltskonnakaunitar Kim Kardashian peab end agaraks trennitegijaks. Foto: UK/Press

Kuidas korraldada täiuslikku kohtingut? Tõsielustaari ja seltskonnakaunitari Kim Kardashiani sõnul on selleks  voodis peetud piknik.

«Vormis püsimine pole minu jaoks olnud kerge. On väga raske hästi süüa ja samal ajal usinalt trenni teha. Aga ma pean olema distsiplineeritud, sest vastasel korral pole mul mingeid tulemusi lootagi,» ütles tõsielu-TV täht ja seltskonnakaunitar Kim Kardashian portaalile WebMD.com

«Pooldan treenimist hommikuti ja püüan igat oma päeva treeninguga alustada,» ütles Kim.  Isegi siis, kui tal spordiklubisse pole võimalik minna, üritab neiu oma sõnul kasvõi magamistoas kõhulihaste harjutusi teha. «Kõik kõhulihaste harjutused on head, kui on vaja kiiresti vormi saada. Teen kõike:istesse tõuse, toenglamangus püsimist, jalatõsteid. Polegi vaja mingit erilist treeningvarustust. Minu jaoks hõlbustab see trennitegemist, sest mul tuleb tõesti palju reisida,» ütles Kim.

Ka magusaimu on Kim oma sõnul suutnud kontrolli all hoida. «Maiustuste asemel söön kuivatatud puuvilju.»

Kuid alati ei õnnestu temalgi ahvatlustest hoiduda. «Muffinid on mu needus!» naeris ta. Oma plusspoolteks loeb neiu regulaarset trennitegemist ja ohtrat veejoomist.

«Võid saada kõik, mida sellelt elult ootad, aga täpselt nii palju, kui oled valmis selle nimel vaeva nägema,» on Kimi sõnul tema elumoto.

Kooselu ameerika jalgpalluri, New Orleans Saints’i tähe Reggie Bushiga sujub Kimi sõnul seetõttu, et teineteise soovide ja vajadustega arvestatakse.

«Mina vaatan koos temaga spordisaateid, tema koos minuga meelelahutus-saateid, koos oleme eneste jaoks paljugi uut ja põnevat avastanud,» ütles Kim.Teiseks panustab paar rohkelt aega ühisesse ajaveetmisse. «Meie jaoks on oluline õhtul koos välja minna ja see üheks meeldejäävaks õhtuks muuta,» rääkis Kim.«Ja väikesed tähelepanuavaldused aitavad suhte püsimisele ka kõvasti kaasa.»

Täiusliku kohtingu retsept on Kimi sõnul lihtne: «Selleks tuleb mõnest restoranist toidud kaasa tellida, minna voodisse ja pidada maha üks piknik. Magustoiduks küpsetan muffineid. Voodisse tuleks ainult suurem vannilina panna, et midagi ei määrduks, ma olen selle koha pealt puhtusefriik, » naeris ta.

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles