Fänn taotleb kuuepäevase «Simpsonite»- maratoniga maailmarekordit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Animategelased perekond Simpsonid
Animategelased perekond Simpsonid Foto: ITAR-TASS/ScanPix
Üks joonissarja «Simpsonid» andunud fänn kavatseb sarja 20. sünnipäeva puhul selle kõik senised osad järjest ära vaadata.

Inglane Glyn Stott plaanib 451 «Simpsonite» osa vaatamisel teha vaid 20-minuti pikkusi pause iga kolme episoodi järel, kirjutab Digitalspy.

«Olen selle sarja tohutu fänn ja olen kõiki osi näinud, aga neid ligi nädal aega järjest vaadata oleks vastupidavuse alane saavutus,» selgitas 34-aastane mees.

Scott kavatseb kõik kuus päeva magamata olla ja vaatlejatel ennast jälgida lasta, et ta tähelepanu hajuma ei hakkaks.

«Kohtunikud hakkavad jälgima, et mu silmad kindlalt ekraanil püsiksid. Nad peavad nägema, et ma olen kogu aeg keskendunud,» rääkis paadunud fänn.

«Vaatan 20 aasta pikkust teleajalugu, mis on surutud kuue ja poole päeva sisse. Saab olema hämmastav näha, kuidas sari on aastate jooksul muutunud,» lisas Scott.

«Simpsoneid» tootva telekanali Fox esindaja kiitis plaani heaks.

«Ligi nädal aega ilma magamata telerit vaadata – Homer oleks selle mehe üle uhke,» ütles telejaama esindaja.

Scott on «Simpsonitega» seotud fänninännile kulutanud üle 100 000 naela ehk enam kui 1,8 miljonit krooni.

Kui mehel «Simpsonite»-maraton õnnestub, pääseb ta Guinnessi rekorditeraamatusse maailma pikima järjestikuse telerivaatamise sooritajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles