Reformierakonna fotosessioon - ohoo, mida küll selga panna?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeskujulik reformierakondlane
Eeskujulik reformierakondlane Foto: Reformierakond

Tuleva nädala kolmapäeval toimub Reformierakonna kohalike valimiste seminar, mille tarbeks anti oravatele teada, kuidas nad peaksid riietuma ja millise soengu pähe tegema.

Kuna valimisseminaridel toimub kandidaatide pildistamine, saadeti osalejatele juhised, «mis tasub enne pildistamisele tulekut läbi lugeda.»

Elu24'le meenuvad Maaja Kallasti õpetussõnad ja tema hääletooniga soovitamegi neid lugeda.

Soovitused naistele:

Kuigi enne fotosessiooni antakse meigile korralik lihv, soovitatakse naisterahval ka kodus korralik jumestus teha. Samuti usutakse, et kohale võiks kandidaat ilmuda siiski pestud pea ja särava pilguga.

«Kõik soengud on lubatud, aga pigem «ei» suurtele föönisoengute ja pulmasoengu lokirullidele.»

Ka ei tohi naine liiga toretsevat pluusi või - mis veel hullem! - varrukateta särki kanda.

«Arvestage, et pildil jäävad peale teie näo eelkõige näha õlad ja näiteks teatud riietuse kombinatsiooni puhul võib jääda mulje, et teil ei olegi midagi seljas,» seisab juhises hoiatavalt kirjas.

Soovitused meestele:

«Võimalusel külastage päev-kaks enne sessiooni juuksurit, see annab teile kohe ilma suuri pingutusi tegemata hoolitsetud ilme.»

Aga sellest pole ka hullu, kui mees enne pildistamist juuksuri juurde ei jõua! Peamine, et juuksed oleksid puhtad ja... pilk selge!

Reformimees peaks kindlasti kandma triiksärki - mitte mingil juhul ei tohi ta endale dressipluusi selga tõmmata!

«Tuulejakk ei ole pildistamiseks hea riietusese, olgugi, et see on mõnede meeste hulgas äärmiselt populaarne.»

Juhendis tuletatakse oravale meelde, et eelkõige tuleb jääda iseendaks - «Fotolt pead peegelduma sina ise, ära ehi end pildistamise puhuks selliseks, kes sa tegelikult pole. Aga korrektsus ja soliidsus on tähtis! Kindlasti väldi riideid, kus on peal suured kirjad või brändimärgid.»

Just nii viks ja viisakas peab Reformierakonna kandidaat pildil olema!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles