Striptiisiklubi pakub kaelani võlgades Lindsay Lohanile tööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: LARRY DOWNING/REUTERS

Rahahädas Lındsay Lohanile tõttas appi striptiisiklubi. Nimelt on ohus naise kallid kleidid, ehted ja muu varandus, mis hetkel ühes laos n-ö hoiul seisavad ja ootavad, et staar lao omanikule võla tasuks.

Vastasel juhul lähevad Lohani asjad kõik oksjonile, edastab kõmuportaal TMZ.

New Yorgis asuv striptiisiklubi Scores pakub staarile tehingut, mille kohaselt peaks Lohan tööle asuma veebikaamerate ees klubi veebilehel. Vastutasuks lubavad klubi omanikud tasuda nii Lohani 16 000 dollari suuruse arve ladustamise eest ning aidata naist paar kuud tema Beverly Hillsi häärberi üüriarvete maksmisel.

Lindsay Lohani pangaarved on külmutatud, sest staar võlgneb riigile makse 233 904 dollari eest ning ka oma kodu üürivõlg on kasvanud juba 8000 dollari suuruseks.

Oma abikäe on naisele ulatanud ka näitleja Charlie Sheen, kes loovutas talle 100 000 inglise naela. Sheeni väitel ei pidanud Lohan tema heategu isegi tänu vääriliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles