Eesti kuulsaim nõid, Marilyn Kerro hoiatab peeglite eest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Marilyn Kerro
Selgeltnägija Marilyn Kerro Foto: Face

Eestis peaaegu et pühaku staatusesse tõusnud nõid, Marilyn Kerro, kirjutab peeglite ja peegelduse tähendusest ning peeglite võimest inimest mõjutada.

Marilyn jagab enda värskes blogis peeglite põnevast maailmast. «Peeglit kasutatakse tihti ennustamise ning valge ja musta maagia rituaalides, kirjutab Marilyn.

Peegel on täiesti tavaline asi teiste seas, millel on mõned iseärasused. Üks nendest seisneb võimest koguda ja tõmmata endasse negatiivset energiat. Siin toob väekas naine välja mõned huvitavad mõtted, mida tasub silmas pidada, kui ruumis on peegel.

1. Kui vaatate peeglisse enne kodust väljumist, siis mõttes paluge nn peegliteisikult (enda koopia, kes elab teispoolsuses), et ta vaataks kodu järele, kui teid ennast kodus pole.

2. Teie peegliteisik ei kaitse teid ainult soovimatute nähtamatute külaliste ja kummituste eest .

2. Et oma peegliteisikuga häid suhteid hoida, siis mitte kunagi ärge öelge midagi halvasti enda peegelpildile

3. Alati tuleks meeles pidada, et teie peeglis ei ole ainult teie enda peegeldus, vaid ka kõigi nende, kes teil külas käivad

4. Kui teile kingiti peegel – võib teid oodata üllatus. Siinkohal ei ole mõeldud, mitte pisikest kosmeetika peeglit, vaid suurt peeglit, kus te näete ennast täiest elusuuruses. Selline kingitus tuleb alati peale kasutamisele võttu ära pesta  püha veega.

5. Väga ettevaatlikult tuleks suhtuda antiik- või lihtsalt vanasse peeglisse. Kõige halvem millega sellisel juhul võite kokku puutuda, on see, et selle peegli endale muretsemisega, võite saada kaasa surnud hinge.

Mis teha aga siis, kui peegel on pragunenud või läheb katki?

Katkise peegli puhul soovitab Marilyn koheselt tegutseda. «Oluline on mitte vaadata katkisesse peeglisse,» toonitab Marilyn. 

«Pange kätte kindad (need tuleb hiljem ära visata) ja enese peegeldusega korjata osad kokku musta kotti, mis tuleb kinni siduda kolme sõlmega. Viige see oma kodust kaugele, et negatiivsus teile tagasi ei saaks tulla,» kirjutab Marilyn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles