11 staari, kes võivad olla tulnukad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Mariano Vivanco / BDGmusic

Mõned kuulsused käituvad ja riietuvad selliselt, et nad võivad vabalt pärineda mõnelt teiselt planeedilt.

Mitte keegi Maal ei riietuks teadlikult selliselt nagu moelooja Karl Lagerfeld, arvab veebisait Starpulse.

Laulja Lady Gaga võib pärineda hoopis mõnest teisest galaktikast. Need nurgelised sarved ja õlad võivad isegi olla tema naturaalne kuju. Ja ta saabus siia hiiglaslikus kosmosemunas. Hmmm...

Ärimees Richard Bransoni kinnisideeks on tagasi kosmosesse pääseda. Võibolla purunes saabumisel tema kosmoselaev ja ta pole eBayst leidnud intergalaktilist telefoni, et koju helistada.

Näitlejanna Shirley MacLaine tunneb suurt huvi ufode vastu ja väidab, et oli 1950ndatel Washintonis tõelise ufointsidendi pealtnägija. Lisaks usub ta, et mäletab oma eelmisi elusid. Võibolla vajab tema tulnukakeha iga 60-80 aasta järel uut võõrustajat ja mäletab sealjuures eelmisi.

Näitleja Tom Cruise on veendunud, et reaktiivlennukite kujulised õhulaevad tõid galaktikast nimega Xenu Maale miljardeid inimesi. Xenu kuhjas seejärel inimesed vulkaanide ümber ja lasi nad vesinikpommidega õhku. Need inimesed siiski ei surnud, vaid neist said vaimud, kes on inimestele viimased 75 miljonit aastat häda ja viletsust toonud.

Kui räppar Lil Wayne Maale saabus, ei õpetanud talle keegi, kuidas pükse kandma peab. Lisaks on ta kaetud koduplaneelilt pärit iidsete ruunidega.

Koomik Joan Rivers vajab pidevaid iluoperatsioone, et tema endine tulnukavälimus ei taastuks.

Näitlejanna Tilda Swinton võttis Maale saabudes David Bowie kuju. Kui eeldada, et Bowie oli naine, võttes aluseks mitmed tema plaadiümbrised 70ndatest.

Glamuurimodell Coco tagumik on tegelikult tema kosmoselaev.

Koomik Carrot Top on põhimõtteliselt selline, milline näeks lumelaudur Shaun White välja steroidide peal. Carrot Top hakkas musklit kasvatama ja iluoperatsioonidel käima 2000. aastate alguses.

Räppar Nicki Minaji päritolu on ilmselge - tema koduplaneet on Jupiter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles