«SEE OLI INETU JA ALANDAV!» Tartusse taastusravile sõita soovinud naine jäeti bussist maha (2)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Sebe Pärnu linnaliinibussid. Pilt on illustreeriv.
Sebe Pärnu linnaliinibussid. Pilt on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

«Kuna minu rahatäht bussijuhile ei sobinud ja ta kenasti teatas, et siis kao välja siit, olin viisakas ja jäin bussikasse nagu idioot bussi tagatulesid vaatama,» meenutab Kristel, kes ootas esmaspäeval Viljandimaal asuva Leie peatuses Tartu poole suunduvat Sebe liinibussi. Bussifirma sõnul oli olukord aga sootuks teisiti: «Bussijuht mingeid ebaviisakusi ei öelnud ja kedagi välja ei visatud.»

Kristel pidi esmaspäeva hommikul, mõni minut enne kella kümmet astuma Leiest bussile, et siis Tartusse sõita. «Ma ei sõida tavaliselt bussiga, kuid sel korral oli auto katki. Oli hädaolukord ja mul oli vaja kindlasti Tartusse saada. Oleks ma šoppama läinud, oleksin vist käega löönud, aga mul olid sel päeval Tartus rehabilitatsiooniteenused,» nendib Kristel. 

Viimase sõnul läks õhk paksuks juba bussi peatusesse saabudes. «Juba bussipeatuses oli juht tõre ja nähvas, kas tuled või ei tule,» väidab peatuses seisnud Kristel. «Astusin bussi ja uurisin pileti ostu võimalust. Oli ainult kas kaardiga või sularahas. Paraku oli mul sularaha 50 eurot. Selle peale ütles bussijuht, et siis kao välja siit,» meenutab naine toimetusele.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles