Getter Jaani tahab minna praktikale Tallinn Dollsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Lauljatar Getter Jaani, kes jätkab õpinguid Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilisti erialal, valib esimese koolinädala puhul oma lemmikmuusikat Eesti supermarketite ja kaubanduskeskuste siseraadiotes.

«Ma ise õpin, ja tean, et pea kõik mu fännid on koolilapsed. Olin nõus selles projektis osalema, et teha neile 1. septembri puhul kingitus ja pühendada neile lugu «Alles alguses», räägib Getter Kroonikale.

Kui Getter tööstushariduskooli läks, arvasid sõbrad, et seal on lihtne, aga laulja sõnul peab seal topelt tubli olema - lisaks tavaainetele tuleb end läbi närida ka erialaainetest.

Selle õppeaasta järel ootab Getterit praktika-aasta, mille ta veedaks meelsasti rõivafirmas Tallinn Dolls.

Talle meeldib uusi moekollektsioone välja mõelda - vabal hetkel hakkab lauljatari näpuvahel tihtipeale pliiats jooksma, seetõttu tahaks tulevikus Getter enda jaoks ühendada kolm valdkonda - laulmise, stilistika ja grimmeerimise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles