Vanavanaema leidis pärast tissilõikust 28-aastase kallima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: This Morning

Briti vanavanaema Joan Lloyd ei osanud arvatagi, kuidas tema elu pärast rinnaoperatsiooni muutub.

66-aastane naine lasi 2010. aasta novembris oma rinnad A-korvilt F-korvile suurendada, mis läks talle maksma 4250 naela, kirjutab Daily Mail. Lloyd seletas, et rinnaoperatsioon oli tema 2010. aastal surnud abikaasa idee - mees soovis, et naine oma eluga edasi läheks.

Pärast iluoperatsiooni ristus Joani tee 28-aastase Philiga, kes on temast 38-aastat noorem.

«Kohtusin Jane'iga Facebooki kaudu. Otsisin tegelikult midagi muud, kui Jane'i märkasin. Tegin veidi taustauuringut ja lugesin artikleid, mis temast kirjutatud on, ning otsustasin temaga ühendust võtta. Jane vastas mulle,» seletas Phil. «Selleks kulus pea kolm nädalat, kuni ta minuga kohtuma nõustus.

Nägin, kuidas inimesed nõmetsesid, sest kõik näevad ju enne tema büsti kui iseloomu. Siis hakkasime telefonitsi rääkima ja nii see läks.»

Philil oli kõva konkurents - Jane oli selleks ajaks saanud ligi 600 sõnumit noortelt meestelt, kes tema vastu huvi tundsid.

Lõpuks võlus Jane'i ära Phili iseloom.

Kuigi Phil on suhte pärast negatiivset vastukaja saanud, arvab ta: «Võiksin ju olla kellegi omavanusega, kuid täiesti õnnetu ja see suhe võiks puruneda.»

Jane on veendunud, et kadunud abikaasa kiidaks suhte heaks.

Vaata pilte SIIT.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles