Jordan valmistub edukalt maratoniks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan
Jordan Foto: SolarPix / Scanpix
Briti glamuurimodell Katie Price ehk Jordan kinnitas, et kavatseb tõepoolest aprillis Londoni maratonil osaleda.

Jordan ja tema lauljast abikaasa Peter Andre on end tänavusele jooksuüritusele registreerinud ning loodavad oma osalemisega heategevuseks 250 000 naelsterlingit ehk 4,4 miljonit krooni koguda, kirjutab Digitalspy.

«Kui ma treeninguid alustasin, ei suutnud ma isegi 200 meetrit joosta ja Pete ei suutnud üle ühe miili vastu pidada,» meenutas modell. «See oli üsna heidutav.»

«Aga nüüd suudame mõlemad 13 miili joosta ja läbisime hiljuti oma esimese poolmaratoni,» rõõmustas staar.

Jordani sõnul innustab teda sportima ta ratastoolis poeg Harvey. Naine kinnitas ka, et kuulujutud, nagu osaleks ta maratonil vaid meedia tähelepanu püüdmiseks, ei vasta tõele.

«Inimesed on öelnud, et me poseerime oma jooksuvarustuses fotode jaoks, sörgime kaks minutit ja pöörame siis ümber. See on jama – ma ei jõua ära oodata, et saaksin kõhklejatele näidata, et nad eksivad,» ütles Price.

«Annan selle jaoks endast kõik ja teen peaaegu iga päev trenni – ma ei tohi enam isegi juua, kuna see mõjutab nii tugevalt mu treenimist,» lõpetas Jordan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles