Ithaka Maria uus kallim on paljastatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria
Ithaka Maria Foto: Kanal 2

Mõni nädal tagasi võis menulaulja Ithaka Mariat näha vanalinnas armununa nägusa noormehe seltsis jalutamas - selgusetuks jäi aga, kellega on tegu.

Hiljuti ilmus ajakirjas Anne&Stiil Ithaka Mariast paljastav kehalugu, mille kõrval ilutses kauni naise veel kaunim foto, mille autor on noor fotograaf Marko Söönurm, kirjutab ajakiri Naised.

Mees on Ithaka Mariat varemgi pildistanud, kuid väidetavalt on just tema see, kes on Eesti ühe kauneima naislaulja uus kallim.

Noorte südamed põksuvad ühes rütmis juba mõnda aega ning just Markole oli Ithaka Maria nõus end ka veidi rohkem paljastama.

Fotograafia on populaarseks muutunud paljude kaunite Eesti naiste uute kavaleride seas, ka näiteks Beatrice'i viimane abikaasa Ed Labetski on ainus mees, kes oma kallimat erinevates kohtades ja intervjuude tarvis pildistada võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles