PÄEVAHOROSKOOP 5. juuli: Kaksikutel pole mõtet põikpäiselt jätkata, Neitsi kipub käituma egoistlikult

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Lõpuks on käes reede! 

JÄÄR

Oled püsiv ja süvenemisvõimeline: kui midagi uurid, ei lõpeta sa enne, kui oled asja tuumani jõudnud. Tööasjades oled kohusetundlik.

SÕNN

Marsi ja Saturni sekstiil soodustab oluliste, pikaajaliste projektidega tegelemist. Asjad kulgevad mõõdukas tempos, kindlas suunas.

KAKSIKUD

Kui näed, et see, mida kavatsesid, ei suju plaanipäraselt, pole mõtet põikpäiselt samas vaimus jätkata. Võta hetkeks aeg maha, et vigu analüüsida.

VÄHK

Sul tuleb pingutada, kuid peagi saad oma tublidusest ka rõõmu tunda. Kui ise kaasa aitad, sinu ammune unistus võib nüüd täide minna.

LÕVI

Inimeste usaldusväärsuse üle ei saa esmamulje järgi otsustada. Proovi ennast inimeste tundjana mitte üle hinnata.

NEITSI

Kipud käituma küllaltki egoistlikult, ootad teistelt tähelepanu ja pühendumist, ent ei vaevu mõtlema sellele, kui palju ise vastu annad.

KAALUD

Inimesed, kellega sul tuleb nüüd asjaajamises kokku puutuda või infot vahetada, on valdavalt ka isiklikus plaanis sümpaatsed.

SKORPION

Kuigi ümbritsev elu muutub, on sul ikkagi võimalik iseendaks jääda ning ise otsustada, mil määral lubad toimuval end mõjutada lubad.

AMBUR

Aeg on soodne selleks, et projektid, mida tunduvad igavad, kätte võtta. Kui tegutsema hakkad, näed, et asjad laabuvad.

KALJUKITS

Tähelepanu on peamiselt tööl, aga ka suhtlemisel kolleegidega. Saad otsustada, keda oma meeskonda kaasata ning keda mitte.

VEEVALAJA

Kuigi alati on hea enne lõikamist üheksa korda mõõta, peaksid seda kõnekäändu nüüd endale iseäranis tihti meelde tuletama.

KALAD

Tunned lähedaste toetust, sinu tegemistele elatakse kaasa. Kindel seljatagune annab julguse uusi asju proovida ja riske võtta.

Tagasi üles