Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«OLÜMPIAVILLAKU» TEST Pane oma teadmised proovile ja võida auhindu

Copy
«Kuldvillak»
«Kuldvillak» Foto: Kanal 2

XXXIII suveolümpiamängud algavad Pariisis loetud nädalate pärast ja nüüd on hea aeg oma sporditeadmisi värskendada. Olümpiamängud on alati olnud spordimaailma tipphetk, tuues kokku sportlased ja fännid üle kogu maailma. Et valmistuda seekordseks maailma suurimaks spordipeoks, pane end proovile testis «Olümpiavillak» ja osale auhinnaloosis.

Kas tead, kes on läbi aegade edukaim olümpiasportlane? Või millal toimusid esimesed nüüdisaegsed olümpiamängud? Neile ja paljudele teistele küsimustele saad vastata «Olümpiavillaku» viktoriinides.

Pärast testi saad näha õigeid vastuseid ja osaleda automaatselt auhinnaloosis, kus võid võita Pariisi olümpiamängude eksklusiivseid meeneid. Loosis osalemine on tagatud kõigile, kes testi läbivad, sõltumata tulemusest. Selle testi loosimängu võitjatega võetakse ühendust 12. juulil e-posti teel. Esimese viktoriini loosimine on lõppenud ning võitjatega on ühendust võetud.

Pariisi suveolümpiamängud toimuvad 26. juulist 11. augustini. Otseülekandeid saab jälgida Kanal 2, Duo 5 ja Postimees Online vahendusel ning raadiokuulajad saavad sündmustest osa Kuku raadio kaudu. Venekeelsed ülekanded toimuvad Kanal 7-s.

 

 
Tagasi üles