PÄEVAHOROSKOOP 22. juuni: Neitsil on tähelepanu keskpunktis suhted lastega, Sõnnil tekib igatsus eksootiliste elamuste järele

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Saad vihjeid selle kohta, kuidas teised inimesed sind näevad, mille järgi oma suhtumist kujundavad. Sellest on mõndagi õppida.

SÕNN

Sulle võib tunduda, et hea on seal, kus meid ei ole. Hinges tekib igatsus kaugete maade ja eksootiliste elamuste järele.

KAKSIKUD

Aeg võib tuua erilisi elamusi ja sügavaid taipamisi. Ehk kohtud jaanitule ääres inimesega, kes sinu mõttemaailma pahupidi pöörab.

VÄHK

Täiskuu sinu vastasmärgis heidab valgust sinu horoskoobi suhete sektorile. Märkad seda, millest seni oled üritanud mööda vaadata.

LÕVI

Kui sinu elustiil pole just läbinisti tervislik, saad täna selgeid vihjeid selle kohta, mida igapäevaharjumustes muutma peaksid.

NEITSI

Suhted lastega on tähelepanu keskpunktis. Kui oled endaga aus, saad nüüd selgeks, mida peaksid järeltulijatega suheldes teisiti tegema.

KAALUD

Probleemid, mis sul on tekkinud suhtlusel lähedaste inimestega, on nüüd aeg klaarida. Või lihtsalt südames kõik andestada!

SKORPION

Pinnale võib tõusta varjatud info, mistõttu näed midagi sootuks uues valguses. Saad paremini aru, millisest lastist on vaja vabaneda.

AMBUR

Võib ilmneda, et sinu rahaasjus on üksjagu segadust. Võta seda tõsiselt – lähipäevil tuleb raamatupidamises kõik read joonele saada.

KALJUKITS

Kulmineerub täiskuu Kaljukitse märgis, mis lisab seekordsele pööriajale ohtralt emotsionaalsust ja müstilisust juurde.

VEEVALAJA

Üsna raske on aru saada enda sisemaailmas toimuvast. Unenäod võivad olla selged ja meeldejäävad, aga kummalise sõnumiga.

KALAD 

Ilmselt tajud nüüd, et sinu sõprusringkonnas on inimesi, kellega sa edaspidi enam suhelda ei taha. Soovi neile mõttes head teed minna!

Tagasi üles