«Tal on selgitustöö sõprade seas tegemata,» kommenteeris keegi ühismeedias perearsti ja reformierakondlase Karmen Jolleri tehtud postitust erakondade kokaiinipidudest. Kõigest paar päeva varem oli Joller sattunud vaidluse mõõtmeid võtnud narkoteemalisse arutellu, mille keskmes olid noore inimese surm ja sellega kaudselt seotud kanep.

«Minu kui arsti jaoks on oluline see, et inimesed mõistaksid, et kanep kahjustab tervist ja parem on sellest eemale hoida. [...] Rõõmus ja töökas on võimalik olla ka ilma alkoholi, kanepi, kokaiini või ükskõik, millise muu meelemürgita,» rõhutas Joller Elu24-le.

Jaanipidustuste järel, 25. juunil avaldas Eesti Ekspress põrutava loo sellest, kuidas ajakirjanikud avastasid kiirtestide abil mitme erakonna valimispeolt kokaiini. Seda artiklit jagas oma Xi kontol ka perearsti ja reformierakondlane Karmen Joller.

«Narkootikumid ei ole okei, sõltumata sellest, kas need on kanged või leebed. Narkootikumid kahjustavad nii Sind kui Su lähedasi. Püsi kaine,» edastas Joller õpetlikke sõnu.