Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Raadiohääl Andres Puuseppa ootab ees operatsioon (2)

Copy
Andres Puusepp
Andres Puusepp Foto: Taavi Sepp

Raadio Star FM hommikuprogrammis avaldas saatejuht Andres Puusepp, et teda ootab esmaspäeval ees operatsioon. «Teen operatsiooni ära ja taastun, eks siis räägin pikemalt,» lubab raadiohääl.

Raadio Star FM hommikuprogrammis tuli kolmapäeval juttu kaalulangetusravimitest ja Ozempicust. Kui Puusepp rääkis, et on ka neid, kellel see üldse või nii efektiivselt ei mõju, tunnistas raadiohääl, et ka tema on seda kurikuulsat ravimit proovinud.

Ehkki Ozempic on mõeldud ravimina teist tüüpi dia­beeti haigestunutele, siis selle võime söögiisu vähendada ja kehakaalu langust kaasa tuua on kulutulena läinud levima ka kaalulangetajate seas.

«Ei salga, et olen seda proovinud,» tunnistas Puusepp ja lisas: «Töötas 5 kilo juurde. Sellepärast hakatigi mind uurima läbi ja lõhki, mille tulemusel pean hoopis operatsioonile minema esmaspäeval,» jäi mees siiski kidakeelseks. «Vot sellised asjad selgusid tänu sellele Ozempicule,» lisas raadiohääl ja tõdes, et on seetõttu ka mõni aeg raadioeetrist eemal.

Ka toimetusega vesteldes jäi Puusepp napisõnaliseks. «Teen operatsiooni ära ja taastun, eks siis räägin pikemalt,» nentis ta ja lisas, et kui taastumine läheb hästi, on ta tagasi raadioeetris juba 8. juulil. «Kui vaja, taastun pikemalt. Ei oska ennustada.»

Alles hiljaaegu kirjutasime, et vabatahtliku päästjana tegutsev Puusepp pälvis tähelepanuväärse tunnustuse, kui sai aasta vabatahtlike päästjate toetajate auhinna. Siseminister Lauri Läänemets sõnas toona, et auhind on tunnustuseks vabatahtlikele, kes panustavad siseturvalisusesse, toetavad teisi vabatahtlikke ja populariseerivad vabatahtlikuks olemist.

Tänavu märtsil sündis Puusepa ja tema kallima Sandra Siimussaare perre pisitütar. Varasemast suhtest on mehel üks täisealine laps.

Tagasi üles