Elina Pähklimägi: olen leidnud triatlonis oma pelgupaiga. Ärevuse, tumedad mõtted ja nutuhood olen ära lahendanud trennis

Elu24
Copy
Elina Pähklimägi on lavastuses «Naisteranna needus» kahes rollis.
Elina Pähklimägi on lavastuses «Naisteranna needus» kahes rollis. Foto: Marianne Loorents

«Triatloni hooaeg avatud! Ja kuidas veel...» rõõmustab näitleja Elina Pähklimägi Instagramis ja jagab järjekordse triatloni finišis klõpsatud fotosid.

Pähklimägi kirjutab ühismeedias, et pälvis EMV naiste vanuseklassis 40–44 teise koha. «Eelmise aastaga parandust 18 minutit. Koguaeg 02:41:54. Kaheksa minutit ajaparandust ujumises, kaheksa minutit rattas, kaks minutit jooksus,» märgib ta.

«Kui ma eelmine aasta sain oma klubilt klubi esindussärgi, mida poodiumitel kanda, siis pakkisin ta ilusti kokku ja panin kappi. Ma teadsin, et oma esimesel aastal ei saa see kasutust. Eile aga võtsin ta kaasa. Mitte sellepärast, et ma oleks uskunud, et mul poodiumile asja. Aga sellepärast, et meenutada seda tööd, mida on saanud teha ettevalmistuses.. neid pisaraid, mida basseinis sinna prillidesse kogunes,» tunnistab Pähklimägi ja lisab: «Ma olen leidnud triatlonis oma pelgupaiga. Oma ärevuse, tumedad mõtted ja nutuhood olen ma ära lahendanud trennis. Rattal, joostes, vees...»

Näitleja tunnistab, et see oli esimene kord võistlussituatsioonis, kus ta ei kogenud paanikat. «Ka triatloni kõige staažikama meesvõistleja kannahoop näkku ujumise lõpus ei suutnud mind endast välja viia.»

Oma esimese triatloni läbis näitleja möödunud aasta suvel. «See oli raske, väga raske,» tunnistas ta toona finišeerimise järgselt.

Loe lisaks: 

FOTOD 〉 Elu esimese triatloni võidukalt läbinud Elina Pähklimägi: jooksul mõtlesin, et kus see mõnu on?

Tagasi üles