ÕNNESOOVID Näitleja Rasmus Kaljujärv abiellus (2)

Elu24
Copy
Foto: AIRO LUTTER / POSTIMEES / Scanpix

Näitleja Rasmus Kaljujärv avaldas Anne&Stiilile antud intervjuus, et on abiellunud! 

Uudise paljastas Rasmus Kaljujärv mõned päevad tagasi Anne&Stiilile antud intervjuus, kui vastas jaatavalt sõrmust sõrmes silmanud ajakirjaniku küsimusele, kas ta on abiellunud. 

Eraelu on Kaljujärv seni vaid enda teada hoidnud.

2014. aastal sai näitleja tütre Teresa isaks. Kaks aastat hiljem sündis poeg Tobias.

2019. aastal, kui saates «Hommik Anuga» käisid isa ja poeg Rasmus ja Hannes Kaljujärv, sõnas viimane, et poeg on mustermees. «Ma nägin, kuidas ta mängis nendega. Pani endale karukostüümi selga ja hüppas ning kogu aeg tegeles nendega,» rääkis Hannes. 

«Lapsed õpetavad sulle nii mõndagi ja õpetavad sind ennast tundma. Oma lastega koos olles näen, kuidas ma olen oma isaga nii sarnane. Isa on väga kärsitu inimene, ma olen veel kärsitum,» märkis poeg Rasmus toona.

Eugene O’Neilli perekonnadraama «Pikk päevatee kaob öösse» tõi Vanemuises lavale teiste seas ka Rasmus Kaljujärve.
Eugene O’Neilli perekonnadraama «Pikk päevatee kaob öösse» tõi Vanemuises lavale teiste seas ka Rasmus Kaljujärve. Foto: Heikki Leis

Rasmus Kaljujärv lõpetas 2004. aastal EMTA Kõrgema Lavakunstikooli 21. lennu ning alustas näitlejana Eesti Draamateatris. Peagi liitus ta NO99ga, jäädes nendega kuni teatri tegutsemise lõpuni. Täna on Kaljujärv peaasjalikult vabakutseline, ent teeb kaasa ka teatris Ekspeditsioon.

Märksõnad

Tagasi üles