Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KOLM VIDEOT Õllesummeri kahel B-laval saavad kokku Eesti ja välismaa staarid

Copy
DJ Sash!
DJ Sash! Foto: Õllesummer

3.–6. juulini toimuv Õllesummer ehitab end üles suuremalt kui kunagi varem. Festivalil pole veel kunagi olnud üheksat lava ja mitmeid lisaalasid. Oma välkvideotega kutsuvad Saku ja Pringlesi lava uudistama ka Anne Veski, Ines, ja Smilers.

Õllesummeri pealava kõrval on mahukaimad programmid loodud Pringlesi ja Saku lavadele. Tuntud Eesti artistide kõrval astuvad Pringlesi laval üles ka Saksa DJ-legend Sash! ja äsja Soomet Eurovisioonil esindanud Windows95man.

Pringlesi laval astuvad nelja päeva jooksul üles Karl Killing, Grete Paia x Púr Múdd, Genka & Paul Oja, Windows95man, Sash!, Shanon, Ines ja Trad.Attack!

Saku laval esinevad festivalipäevadel Smilers, Anne Veski, Koit Toome, Tuberkuloited, Terminaator, Bedwetters, Tanel Padar ja Põhja-Tallinn.

Õllesummeri ülesehitustööd algavad homme, 27. juunil.

Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu saunaala, Tivoli, lasteaala ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga. Eesti suurim festival toimub 3.–6. juulini Tallinna lauluväljakul.

Tagasi üles