NÄDALAPROGNOOS Nädal käivitab tugevaid ja kirglikke tundeid ning äratab elujõudu

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Sel nädalal Veenus ja Marss jõuavad mõlemad oma kodumärkidesse.
Sel nädalal Veenus ja Marss jõuavad mõlemad oma kodumärkidesse. Foto: Erakogu

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 29. aprill – 5. mai 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Sel nädalal toimub ümberkorraldumine mees- ja naisenergias. See võib muidugi mõjutada palju suhteid, kuid puudutab tegelikult nais- ja meespoolt meie kõigi sees.

Mõlemad energiad lähevad tagasi väljendusse, mis on kummalegi loomupäraselt omane. Viimastel nädalatel on see olnud aga vastupidi – Veenus liikus initsiatiivikas Jääras ning Marss ebamäärases Kalades. See survestas kumbagi planeeti, sest need pidid leidma viisi, kuidas ebasoodsates tingimustes hakkama saada. 

Meesenergia funktsioneeris sel ajal otsustusvõimetumalt ning naisenergia võis võtta fuuria kuju. Iseenda sees tähendas see aga, et kuigi oma soove tajuti tuliselt, siis puudus oskus või võime nende suunas sirgjooneliselt liikuda. Parimal juhul võis tulemus olla sellegipoolest originaalne ja loov.

Alanud nädal taastab loomulikuma tasakaalu, kuid selleks tuleb enne teatavad nurgad maha lihvida. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval kell 14.32 sisenes Veenus Sõnni ja teisipäeval kell 18.33 jõuab Marss Jäära. Mõlemad planeedid on saabunud oma kodumärkidesse, mida nad ka valitsevad! Selles on kaunist kosmilist korrapära, mis sobibki Päikese Sõnnis viibimise aega, sest teadagi, armastab Sõnni märk traditsioone ja lihtsust. Tundub, et viimaks on ka ilm muutunud aastaajale kohaseks. 

See kombinatsioon aitab paremini oma soove ja väärtusi teadvustada ning siis nende suunas ka konkreetseid samme teha. Elu läheb rohkem oma loomulikku rütmi ning see on kindlasti hea uudis ka taimekasvatajatele. 

Kolmapäeval kell 07.29 läheb täpseks Veenuse kvadraat Pluutoga, mis on õhus juba teisipäevaõhtul. See seis teeb suhted intensiivsemaks ning võimendab inimeste kirgi, ihasid ja tundeid kõige suhtes, mida nad soovivad nautida ja omada. Ent siin on peidus ka õppetund: liigsest omandihimust ja kontrollimissoovist tuleb vabaneda. Kui ei suudeta vabaneda, võtab Pluuto ära just selle, millest on liiga kõvasti kinni hoitud.

Selles mõjus on oluline püüda oma impulsse valitseda, aga neid ei tohi ka alla suruda. Oma tugevatele tunnetele on vaja leida mingisugune väljund, mis oleks eluterve. 

See seis võib äratada alateadlikke hirme seoses millegi väärtusliku kaotamisega. Võib ka tunduda, et meile on keelatud just see üks asi, mida üle kõige tahame. Tulest tuleb lihtsalt läbi minna ning lasta sel ebavajalikud emotsioonid ära põletada. Kui oskad ise oma kinnisideed vabastada, siis seda parem. 

Siin tekib suur emotsionaalne laeng, mida on vaja millessegi suunata. Kuna see mõju jääb ka volbriöösse, siis suurtel pidutsejatel on oht sattuda draamadesse.

Reedel jõuab Marss sekstiili Pluutoga ning motivatsioon ja läbitunnetatud tegutsemisenergia tõusevad tuhinal. See on võidukas energia, mis aitab võita lahinguid ja teostada oma eesmärke. Kuna Marss on parajasti ka Jääras ja väga tugev, siis seda enam. Käes on oluliste protsesside käima lükkamise aeg. Kui süda on puhas ja motivatsioon selge, siis on kõik võimalik. 

Kui on olulisi tegemisi, mida olete lükanud edasi, sest mingil põhjusel energia ja ajastus ei olnud õige (eks Merkuuri retrograadne faas lõppes ka ju vaid nädal tagasi), siis nüüd on suurepärane aeg need käsile võtta. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 18.18–18.20

Neljapäeval kell 12.28–21.52

Laupäeval kell 22.05–23.41

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles