Tiina Jantson poja Sten-Eriku väljaöeldust: see, kuidas mees käitub oma ema või laste emaga, näitab, milline inimene ta ise on

Natalja Zjuzkova
Copy
Restoraniärimees Sten-Erik Jantson ja Eesti missinduse eestvedaja Tiina Jantson.
Restoraniärimees Sten-Erik Jantson ja Eesti missinduse eestvedaja Tiina Jantson. Foto: Tairo Lutter / Artur Sadovski / Elu24 kollaaž

Paar päeva tagasi ilmus Õhtulehes restoraniärimehe Sten-Erik Jantsoniga pikk intervjuu, milles ta kommenteeris oma suhteid emaga. «Õnneks kõik need inimesed, kes tunnevad mind palju aastaid lähemalt või neid kahte, teavad täpselt, kellega on tegemist ning milline on olnud tegelik olukord,» sõnab Tiina Jantson, kellel on asjast oma nägemus.

40-aastane Sten-Erik Jantson on Eesti ärimees, kes on tuntud kui ürituste korraldaja ning restoranide ja baaride omanik. Kirju minevikuga mees on olnud pikalt sõjajalal oma tuntud ema Tiina Jantsoniga, kes korraldab Missis Estonia konkurssi ning on Sixtina tantsu- ja modellikooli juht.

Väidetavalt jooksis Jantsonite vahelt läbi must kass pärast seda, kui Sten-Erik Jantson pettis oma endist abikaasat, mille järel sai ta nii oma tollel ajal seadusliku abikaasa kui ka uue kallimaga lapse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles