PÄEVAHOROSKOOP 24. aprill: Sõnni emotsioonid on heitlikud, Amburit võib miski ärritada

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Lysenko Andrii/Shutterstock

Kaunist kolmapäeva!

 

JÄÄR

Kuula teiste nõuanded kannatlikult ära – nad tahavad sulle parimat ja seetõttu pole ilus nõuannete peale kergesti ärrituda.

SÕNN

Elad suhete vallas toimuvat väga intensiivselt läbi. Emotsioonid on heitlikud, võimalik on nii südamevalu kui ka ülim õnnetunne.

KAKSIKUD

Päev, mil tasub tervisele rohkem tähelepanu pöörata, ennast hoolega hoida. Aeg sobib selleks, et halbadest harjumustest otsustavalt loobuda.

VÄHK

Oled üsna isepäine, teiste plaanidega ei lähe sa niisama kambavaimust kaasa. Tahad teha asju, mis teevad sind õnnelikuks.

LÕVI

Ilmselt tuleb sul pereasju ajada, ehk ka mõnest töisest kohtumisest isiklike asjade pärast loobuda. Sea esikohale see, mis kõige tähtsam!

NEITSI

Kui sul tuleb täna avalikult esineda, sõltub üsnagi palju sellest, kuivõrd oskad sõnu valida, et kuulajatele muljet avaldada.

KAALUD

Raha- ja äriasjades võivad ilmneda vajakajäämised või möödapanekud. Tänu sellele suudad edaspidi targemaid plaane teha.

SKORPION

Taevas särab Skorpioni märgi täiskuu, mis toob pinnale valulised varjatud teemad. On aeg intensiivsed emotsioonid vabastada.

AMBUR

Miski võib sind ärritada. Selleks, et olukorda parandada, ei pea alati aktiivselt tegutsema. Ole parem rahulik, lase elul kulgeda.

KALJUKITS

Tänase täiskuu valguses võib ühtäkki selgeks saada, keda kaaslastest tasub usaldada, kellest aga on mõistlik suure ringiga mööda käia.

VEEVALAJA

Töises vallas võib olukord pingeline olla. Küllap mõistad, milliste projektidega jätkata, ent millised ettevõtmised on liiga riskantsed.

KALAD

Väga entusiastlikest ja fanaatilistest inimestest tasub eemale hoida, nendega suheldes tunned ennast ebamugavalt.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles