Bale: ajasin reaalsuse väljamõelduga segamini

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale
Christian Bale Foto: WENN.com

Näitleja Christian Bale vabandas avalikult ropu sõimu eest, mille lasi kuuldavale filmi «Terminator Salvation» võtetel.

Staari segas filmi peaoperaator Shane Hurlbut ning neljaminutiline lindistus, milles Bale kasutab f-tähega sõna 35 korda, lekkis internetti, vahendab WENN.

Bale sattus sõimu pärast ränga kriitikatule alla ja staar kahetses tegu avalikult.

«Pean tunnistama, et see oli minu jaoks vilets nädal... Kõik teavad nüüd, et mul on ropp suu. Selles pole mingit kahtlust, et läksin täiesti üle piiri. Täiesti,» sõnas Bale. «Käitusin nagu huligaan ning kahetsen seda. Mõistan, et ei saa sõimu kuidagi õigustada ja see oli andestamatu.»

Näitleja süüdistab ennast, et süüvis liialt karakterisse ja kaotas enesevalitsuse.

«Juhtunu kohta avaldavad arvamust nii paljud inimesed, keda polnud sündmuskohal. Filmisime «Terminaatorit»... Sarah Connor on hullumajas ning mina mängin John Connorit, Sarah Connori poega. Päeval, mil see juhtus, üritasin kehastada natuke hullumeelsust,» kirjeldas Bale.

«Asjad läksid valesti ja põhjust teame mina, Shane ja kõik kohal viibinud meeskonnaliikmed. Läksin närvi ja tegin asja inetuks, mis oli minust nõme. Viisin asja liiga kaugele ja ajasin reaalsuse ulmega segamini, olin poolenisti John Connor ja poolenisti Christian Bale. Tulemust saime kõik kuulda.»

Näitleja rõhutas, et intsident ei mõjutanud töösuhteid Hurlburtiga: «Ma mitte ainult ei rääkinud temaga, vaid lahendasime probleemi juba samal päeval täielikult.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles