ARMSAD FOTOD Näitleja Mirjam Lepiku pere sai lisa: meie sügisebeebi (1)

Elu24
Copy
Foto: Pressimaterjal/Mart Sanderi "Naiste sõda"

Mart Sanderi seriaalis «Naiste sõda» mänginud näitleja Mirjam Lepik avaldab ühismeedias, et nende perre sündis teine laps. 

«10.10 kell 10.44 sündis meie perre teine maailma armsaim pojake, meie sügisebeebi,» kirjutab Mirjam Instagrami tehtud postituses, jagades armsaid fotosid pidibeebist.

«Lasi ennast oodata, aga lõpuks tuli päev enne esilekutsumist nii kiirelt, et meie mõlema kehad ei jõudnud õieti reageeridagi,» nendib vastne ema. Sünnitus kestis kokku üle kahe tunni. «See oli väga intensiivne, mistõttu pidime järgnevad viis päeva veel haiglas veetma,» tõdeb ta.

Nüüd on Mirjam aga pisibeebiga kodus. «Sel nädalal oleme juba kenasti kogu perega koos kodus imeliste lillekimpude keskel ja harjume uue elurütmiga.»

Lisaks näitlemisele modellindusega tegelev ja tantsutreenerina töötav Mirjam teatas teise lapse ootusest mais. «Sel aastal oli emadepäev jälle pisut teistmoodi ja mõnes mõttes veelgi erilisem, kuna meie teine beebsu kasvab juba kõhus,» avaldas ta ühismeediasse postitatud foto juures.

«Nii meeletult armas on vaadata, kuidas Mattias harjub juba suure venna rolliga, käib kõhubeebile head ööd ütlemas ja räägib sellest, mida nad sügisel koos tegema hakkavad.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles