Kutse peole? Kuidas selleks valida sobiv riietus?

Kaup24
Copy
Foto: © Africa Images via canva.com

Saabumas on juubel, jõulupidu või kokteilipidu? Kuigi peod on alati toredad ning meeleolukad, siis kutse saabumisel võib tekkida väikene mure, mida selga panna. Selleks, et sa ei peaks iga peokutse saamisel hakkama garderoobi uuendame, anname sulle soovitusi, kuidas valida riideesemeid, mis sobivad mitmesugustele üritustele ning on lihtsalt kombineeritavad aksessuaaride ja jalanõudega.

Pidulik kleit on alati hea valik

Üks vaieldamatult kõige universaalsemaid riietusi on kena pidulik kleit, mis sobib sündmuse olemusega ja kaunistab imeliselt kandjat. Kuna pidulikud kleidid on väga erinevad ja meie keskendume selles artiklis just ajatutele ja universaalsetele stiilidele, siis anname sulle soovitusi, millised pidulikud kleidid enda kappi varuda, et need sobiksid pulma, kokteilipeole kui ka mujale.

Must pidulik kleit - tegemist on tõelise klassikaga, mis sobib igale naisele ja igale sündmusele. Just sel põhjusel võiks iga naise garderoobis olla vähemalt üks must kleit, mida saab õigete aksessuaaride ja soenguga sobitada teatrisse kui ka jõulupeole minekuks. Olenevalt sinu enda maitsest, võib must kleit olla kas lühem või pikem, laiema või liibuvama lõikega. Mida klassikalisem ja ajatum see on, seda parem, sest siis ei lähe see niisama naljalt moest välja. Valides musta kleidi kokteiliõhtule, kanna selle juures kõrgeid kontsasid, sea soeng kergesse krunni ja värvi huuled punaseks. Viimase lihvi saad anda ehetega - musta kleidi juurde sobivad nii suuremad ja säravamad kui ka elegantsed väikesed ehted.

Värviline lendlev kleit - ideaalne suvisesse pulma või aiapeole. Suvele kohaselt võiks selle hooaja pidulik kleit olla sama mõnus kui suvi ise. Kui sa ei armasta mustreid, siis sa ei pea endale valima lillelist või värviderohket kleiti, vaid võid piirduda pastelses toonis õrna maksikleidi või hoopiski lühikese valge pitskleidiga. Kergelt laines juuksed või madal krunn on selle välimuse juurde loodud. Haara kaasa väike ridikül ja pane jalga platvormkingad või kontsaga rihmikud.

Aga miks mitte pükskostüüm või seelik ja pluus?!

Kleit ei ole ainus valik pidulikule sündmusele. Kui sa ei armasta kleidi kandmist või soovid sel korral midagi muud selga panna, siis kaalu pükskostüümi või seeliku ja pluusi kombinatsiooni peale. Oluline on see, et sa tunneksid end hästi ja kui selleks on pigem seelik koos kauni pluusi ja jakiga, siis tasub oma garderoobi varuda erinevaid seelikuid. Nendeks võivad olla nii pliiatsseelikud, mis on ideaalsed formaalseteks üritusteks, aga ka plisseeritud seelikud, mis lisavad volüümi ja mängulisust kogu välimusele.

Olgu selleks ühes tükis pükskostüüm või hoopiski hästi kehasse istuv pükste ja pintsaku komplekt, selle valikuga ei saa mööda panna. Olenevalt lõikest ja värvist sobib selline riietus nii jõulupeole kui ka suvisele terrassipeole. Suveks eelista heledamaid ja värvilisemaid värve nagu pastelset roosat, lillat, beeži ja teisi sarnaseid toone. Sügisvärvideks on veinipunane, violetne ja metsaroheline. Talv on aeg säramiseks, vali särav riietus või lisa seda juurde ehetega. Kevadel kanna värskeid toone, mis iseloomustavad tärvakavat loodust. Oma ideaalse riietuse saad valida Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest, avasta lai bränditoodete valik ja täiusta garderoobi peohooajaks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles