Kas pikad suvekleidid on ka selle suve põhiriietuseks?

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Viimastel aastatel on pikad suvekleidid ehk maksikleidid olnud üks populaarsemaid stiilivalikuid paljude naiste seas. Kellele ei meeldiks lillelised ja õhulised kleidid, mis kergelt lendlevad sooja briisi käes?! Kleidid on kahtlemata suve üks oluline osa, paljud naised, kes muul ajal ei eelista seda kanda, leiavad tee kleitideni suvel. Millised on suvekleitide mood selleks aastaks?

 

Suvekleit sobib nii randa kui ka aiapeole

Olgu selleks siis maksikleit või hoopiski lühikene minikleit, igasugune kleit kannab sind ühest suvepäevast teise, sest suvi on just kleitide aeg.

Suvekleidid on tihti heledates toonides, nagu valge, helesinine või erinevates pastelsetes toonides. Samuti paistavad suvekleidid silma tugevate printide ja mustritega, üheks populaarsemaks mustriks on erinevad lilled ja õied. Aga lisaks sellele, leidub aina enam suvekleite, mida kaunistavad lihtsalt rohked värvid või geomeetrilised mustrid.

Kui sa ei soovi oma garderoobi erinevate kleitidega üle kuhjata, siis vali üks kuni kaks suvekleiti, mida kombineerida erinevateks stiilideks. Suvekleidid sobivad igale poole, nii randa, aga ka hommikusöögile sõbrannadega kui ka aiapeole. Sobita suvekleit kokku erinevate aksessuaaridega nagu kübarate, ehete, kottide ja mõnusate jakkidega ja loo kordumatuid stiile.

Valged või teised ühevärvilised suvekleidid on ideaalseks valikuks sinu garderoobi, kui soovid seda kanda erinevatel puhkudel. Sinu üheks ja ainsaks valikuks võivad olla populaarsed pikad suvekleidid, aga ka midagi, mis ulatub pikkuselt põlvedeni. Vali kaunites värvides kleidid ja loo ideaalne ranna välimus. Selleks kanna kleiti koos õlgkübara ja suure ning mahuka kandekotiga. Grillpeole minekuks vali selle peale stiilne teksajakk ja pane jalga oma lemmikud valged tennised või tossud.

Kuidas valida moodne pikk suvekleit?

Pikad suvekleidid on tulnud, et jääda. Kui sinu garderoobist puudub üks pikk suvekleit, siis on aeg see endale leida ja soetada. Kliendileht.ee portaalist leiad erinevaid pakkumisi, millest kinni haarata ja täiendada oma garderoobi.

Suvekleiti valides mõtle järgmisele:

  • Varrukatega või õlapaeltega? Kas sulle meeldivad rohkem pikad suvekleidid, millel on pikad, lühikesed varrukad või hoopiski sellised, millel puuduvad varrukad. Kui eelistad lühikeste varrukatega, siis tea, et sellele saad alati kardigani või mõne jaki peale panna, kui väljas kisub jahedaks.

  • Millise kaelusega pikad suvekleidid sulle meeldivad? Kaeluseid on väga erinevaid, sa võid leida sellised, mis on sügava V-kaelusega, paatkaelusega, aga ka südame kaelusega. Kui sa soovid rõhutada oma ülakeha, siis vali sügava kaelusega suvekleit. Paatkaelus seevastu loob visuaalselt laiemad õlad, seega väldi seda lõiget, kui sul on laiemad õlad.

  • Milline muster või värv sulle meeldib? Pikad suvekleidid võivad olla nii värvilised kui erinevate mustritega. Valik on meeletult lai, vali selline muster, mis sulle meeldib ja sobib kogu garderoobiga.

Pikk suvekleit võib olla ka sinu õhtukleit mõnele peenemale kontserdile või terrassi õhtusöögile. Vali sinna juurde stiilsed ehted ja kaunid kingad, mis loovad piduliku üldmulje. Astu enesekindlana kaunites värvides ja mustrites vastu kõikidele suveüritustele!

Copy
Tagasi üles