Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

REKLAAM JA TEGELIKKUS Viljandlanna pidi perele tellitud toidu ära viskama: 63 eurot läks otse prügikasti (1)

Copy
Vasakul foto menüüs olevast mereannisupist ja paremal kulleriga tulnud toit.
Vasakul foto menüüs olevast mereannisupist ja paremal kulleriga tulnud toit. Foto: Erakogu

Viljandlanna tellis perele süüa Viljandis Jakobsoni tänaval asuvast Aasia restoranist. Kui Bolti kuller toidu kohale tõi, ei suutnud ta oma silmi uskuda, sest tellitud toidud ei näinud välja sellised nagu menüü piltidel ega kõlvanud tema sõnul ka süüa. «63 eurot läks otse prügikasti,» ütleb naine. Vastukaaluks naise kogemusele leidub ühismeedias arvukalt kiitvaid kommentaare selle toidukoha kohta. Kas tegemist oli vaid ühekordse eksimusega? Restoran vabandab tekkinud ebameeldiva olukorra pärast.  

Viljandis elav Liisa (nimi muudetud, toimetusele teada) soovis 18. juuli päeval tellida perele lõunasöögiks Aasia toitu. Ta tegi tellimuse Jakobsoni tänaval asuvast Munal Asia Restoranist ning toidu pidi kohale tooma Bolt. «Toit pidi kohale jõudma kell 15.10, aga jõudis kell 15.53,» ütleb Liisa Elu24-le.

Lisaks sellele, et tellimus pea 45 minutit hilines, oli osa toidust kotis ümber läinud ning avanenud vaatepilt näis kõike muud kui isuäratav. «See võib olla ka kulleri teema, et selline segadus ja võikana kilekotti valgunud oli,» ütleb ta. Toitu proovides selgus Liisa sõnul, et söögikõlbulik see pole.    

Tagasi üles