Suri telesarjast «NCIS: Kriminalistid»​​ tuntud näitleja David McCallum: ta oli kõige lahkem ja armastavam isa

Elu24
Copy
David McCallum
David McCallum Foto: Capital Pictures/Scanpix

Šoti päritolu näitleja David McCallum suri esmaspäeval New Yorki haiglas 90-aastaselt, vahendab CNN.

«Ta oli kõige lahkem, rahulikum, kannatlikum ja armastavaim isa. Ta seadis perekonna alati endast ettepoole,» sõnas näitleja poeg Peter McCallum väljaandele CNN. «Ta oli tõeline renessansiajastu mees - teda paelusid teadus ja kultuur ning ta muutis need kired teadmisteks.»

Südamlikus avalduses sõnasid näitleja kolleegid: «David oli andekas näitleja, keda armastasid paljud üle maailma. Ta elas uskumatut elu ja tema pärand jääb igavesti edasi elama tema pere ja lugematute tundide kaupa filmis ja televisioonis, mis ei kao kunagi. Jääme igatsema tema soojust ja sümpaatset huumorimeelt, mis valgustasid iga ruumi või helilava, kuhu ta astus, ning säravaid lugusid enda elust, mida ta sageli jagas.»

90-aastaselt meie hulgas lahkunud McCallum on eelkõige tuntud oma rolli eest Ameerika Ühendriikide telesarjas «NCIS: Kriminalistid,» kus ta kehastas kohtuarst Donald Mallardit. 

Lisaks «NCIS: Kriminalistidele» kogus McCallum tuntust ka rolli eest sarjas «The Man from U.N.C.L.E.». Näitleja teenis Ilya Kuryakini kehastamise eest ka kaks Emmyt ja ühe Kuldgloobuse nominatsiooni.

Foto: Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles