Huawei GT4 nutikell – töökas aksessuaar

Janika Luig
Copy
Foto: Andri Allas

Öeldakse, et lihtsuses peitub ilu. Just sama kehtib ka Huawei uute GT4 seeria nutikellade puhul – need on moodsad, kuid samal ajal praktilised igapäevaseks kasutamiseks. Klassikalise ja aegumatu disainiga kellad peidavad endas aga jõudlust, mida esmapilgul kohe arvata ei oskakski.

Huawei GT4 kellad on suunatud kaasaegsetele ja moeteadlikele inimestele. Seeria loomisel on inspiratsiooni ammutatud klassikalistest luksuskäekelladest. Nii ei pruugi randmele vaadates isegi kohe taibata, et seal ilutseb nutikell. Valikus on 46mm omapärase kaheksanurkse sihverplaadiga kellad. Nende seast leiab ka mudeli, mille randmepael on tehtud ookeanist kogutud ning seejärel taaskasutatud nailonist. Saadaval on ka 41mm kuldne ja hõbedane seade, mis on disainitud meenutamaks elegantseid ja peeneid ehteid.

Andri Allas

Enda vaieldamatuks lemmikuks uuest kollektsioonist on hõbeda ja kullaga kombineeritud kell, mis teeb ka sinna juurde ehete sobitamise eriti lihtsaks. Antud arvustuse raames sain aga testida seeria valget mudelit, millel on ilmekas kuldne kere ning nahast ja äärmiselt pehme randmepael. Muidugi saab randmepaelu vastavalt eelistusele ja isiklikule maitsele ka vahetada.

Andri Allas

Huawei GT4 kasutades selgub kiirelt, et kella sisu on teinud läbi meeldiva uuenduskuuri. Näiteks kella TruSeen 5.5+ südame monitooring, mis annab nüüd veel täpsemat teavet treeningute ja üleüldise tervise jälgimisel. Eriti üllatav on kella võimekus, sest seade suudab teostada ööpäevaringset tervise analüüsi ning koostada statistikat enda südamelöögisagedusest, une kvaliteedist, vere hapnikusisaldusest ja stressi tasemest.

Lisaks on paranenud ka naiste tsükli jälgimine, mis eelnevalt oli vaid kalendripõhine. Nüüd võtab kell arvesse muidki kehalisi indikaatoreid, nagu südame löögisagedus une ajal, keha temperatuur ja ka hingamissagedus, et ennustada veel täpsemalt menstruatsiooni perioode. Nii saab muretumalt tegeleda oma igapäevaste toimingutega ning lasta kellal jälgida kõike ülejäänut tervisega seonduvat.

Andri Allas

Uutest põnevatest lisadest peab kindlasti mainima, et Huawei pakub nüüd ka kalorite lugemise võimalust, mille abil on võimalik määrata endale erinevaid eesmärke. Siinkohal analüüsib kell aktiivsust ning aitab seeläbi suunata tervislikumalt toituma ja rohkem liigutama. Kellal on ka üle 100 spordirežiimi, mille seast endale sobiv treening valida. Ülevaadet enda päevasest aktiivsusest saab samuti mugavalt jälgida kella aktiivsusrõngastelt, et püsida järjekindlamalt enda eesmärkide juures.

Võimeka nutikella puhul tekib paratamatult kohe küsimus, kui hea on kella aku? Regulaarse kasutuse juures peab kell kenasti nädala vastu. Ka laadimine on piisavalt kiire ja mugav, et ootamatult aku tühjaks saamine ei katkestaks olulisi toimetusi ja treeninguid. Samuti saab kellaga laadida teisi sobituvad seadmeid, kui selleks vajadus peaks tekkima.

Andri Allas

Huawei GT seeria nutikellad on tuntud oma hea ekraaniomaduste poolest. Erandiks pole ka GT4. Seeria väiksem mudel, mida sain omal käel testida, omab 1,32 tollist ekraani, mille punktitiheduseks tolli kohta on 352. See on rohkem, kui inimsilm suudab eristada. Samuti on seade kasutatav lauspäikesega. Lisaks sellele on kellal AOD ehk alati töötav režiim, mida on mugav kasutada näiteks jooksutrenni tehes.

Huawei GT4 nutikell on ühendanud endas moe ja tehnoloogia. Nutikell ei pea enam välja nägema kui tehnoloogiline imevidin, et selle häid omadusi nautida. Huawei GT4 on võimas ja trendikas ajanäitaja, olles samal ajal nii aksessuaar kui ka igapäevane töövahend. Seda ei soovigi käelt võtta.

Copy
Tagasi üles