NÄDALAPROGNOOS Sel nädalal hakkab terendama lahendus mõnda aega kestnud olukorrale: pimeduses süttib tuli

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 4. kuni 10. september 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on huvitav nädal, kuna seisud on seekord valdavalt harmoonilised ning retrograadse Merkuuri ja Päikese ühendusega hakkab saabuma viimase aja segastesse küsimustesse rohkem selgust. See on sisemise inspiratsiooni ja taipamise seis, mis võimaldab näha midagi, mis oli seni pilgu eest peidus.

Jupiteri toetus kannab tervet nädalat ning see aitab meil näha elu positiivsemast perspektiivist ja avarada oma meelt. Jupiteri mõju pöördub nüüd küll rohkem sissepoole - lahendused hakkavad tulema, kui avardume seespidiselt.

Üldiselt nädal voolab ja kannab. Täiskuu ajal käivitunud emotsioone on nüüd lihtsam lahata ning nende taha näha. Kõige paremini läheb neil, kes suudavad toimuvat usaldada.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval on Merkuur trigoonis Jupiteriga, mis toetab kommunikatsiooni ja inimestevahelist suhtlust ning aitab panna energia uuesti liikuma situatsioonides, kus oli jõutud justkui tupikusse. See on kosmiline abikäsi, mis suunab meid keerukaid sõlmi lahti harutama. Kõik algab lootusest ja usust, et muutus on võimalik. Jupiter annab ummikusse sattunud retrograadsele Merkuurile just seda.

Lisaks lõppeb Veenuse retrograadne käik ning algab Jupiteri retrograadne teekond. Tähendab, et kokku on meil jätkuvalt ikkagi kuus retrograadset planeeti. Jupiter avardab meie elu ja võimalusi, kuid nüüd liigub see avardumine väljastpoolt sissepoole. 

Kellel on sünnikaardis palju retrograadseid planeete, võivad seda üliretrograadset aega vägagi nautida ning kogevad rohkem selgust ja äratundmist - nemad tunnevad end nagu kalad vees.

Loe lähemalt: VEIDER AEG? 〉 Käes on aasta kõige retrograadsem periood: aja- ja reaalsustaju võivad muutuda ning kõige üle tuleb mõelda järele

Kolmapäeval jõuab Päike ühendusse Merkuuriga ning algab Merkuuri Prometheuse faas. Prometheus oli mütoloogia järgi titaan, kes röövis jumalatelt tule ja tõi selle inimestele. Merkuuri tsükli mõistes tähendab see, et algab aeg, mil olulised teadmised ja arusaamised võivad saabuda. Siit alates käivitub Merkuuri retrograadi valgustavam ja inspireerivam pool, mil uued ja originaalsed lahendused hakkavad tärkama - pimeduses süttib tuli.

Reedel jõuab Päike trigooni Jupiteriga, tuues kaasa kergust, lootust ja mõnusat väljahingamise tunnet. Tänu sisemistele taipamistele saavad mitmed pooleliolevad protsessid uue hingamise. Sel päeval on võimalik ületada kitsaskohti ja raskusi. Aeg sobib oma plaanide arendamiseks, aga ka sotsiaalseteks tegevusteks, sest inimesed on üksteise suhtes lahkemad ja suuremeelsemad kui tavaliselt. 

Reedest pühapäevani kujuneb taevakaardil Saatusesõrme muster, milles osalevad Neptuun ja Pluuto, viidates ühiselt Must Kuu Lilithile. Selle mõju kogevad isiklikumalt need, kellel on planeete 26. kuni 28. kraadis, eriti Lõvis, Kaljukitses ja Kalades.

Üldiselt on see aga pigem energeetiline dünaamika muude sündmuste taga, mida otseselt ei koge, kuid mis mõjutab sündmuste kulgu. Üks kollektiivne tabukoht või tundlik teema võib võtta uue arengusuuna, saatus justkui juhib asju selles suunas ning inimlikul tahtel ei ole siin palju võimu. 

Seega tasub panna tähele, mis maailma sündmuste arengus sellel nädalalõpul toimub. Küsimus on teemas, mida on olnud väga raske aktsepteerida.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kella 19.45–23.07

Reedel kella 01.21–08.00

Pühapäeval kella 15.47–19.36

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles