PÄEVAHOROSKOOP 25. märts: Veevalaja armuasjades võivad toimuda saatuslikud pöörded, Kaksikud peaksid tähelepanu pöörama perele

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat nädalavahetust!

JÄÄR

Saad taastada head suhted inimestega, kellega on ette tulnud üksteisest mööda rääkimist. Ka läbisaamist autoriteetidega on võimalik parandada.

SÕNN

Kogemuse kaudu õpitakse. Tuled sa läbi siis heast või halvast, igal juhul oled rikkam ühe väärtusliku kogemuse võrra.

KAKSIKUD

Kui oled viimasel ajal tööl teinud ületunde, pead kohe kindlasti perele rohkem tähelepanu pöörama. Muidu võivad lahkhelid tekkida.

VÄHK

Laupäeval jõuab energiline Marss Vähi märki. Algab periood, mis sobib aktiivseks tegutsemiseks ja uute projektide algatamiseks.

LÕVI

Küllaltki keerukas aeg, mil taas võivad päevakorda kerkida ammused probleemid, mille lootsid juba selja taha jäänud olevat.

NEITSI

Sul on kuldaväärt mõtteid, kuid neid pole mõtet avalikult esitleda enne, kui on valmis kindlapiiriline plaan ideede elluviimiseks.

KAALUD

Võid olla tõsine ja sõnaaher, pealiskaudne vestlus sind ei huvita. Südame- ja rahaasjad võivad omavahel ootamatul moel põimuda.

SKORPION

Sul on vägagi häid võimalusi armusuhete arendamiseks. Saad sügavuti partneri hingemaastikku tundma õppida.

AMBUR

Nüüd tasuks raamatupidamine terava pilguga üle vaadata ning raha- ja äriasjad kindlakäelisemalt kontrolli alla võtta.

KALJUKITS

Tulipunkti tõusnud teemad ei ole sinu jaoks uued. Probleemid, mis kunagi tekitasid sulle peavalu, võivad korduda taas ja taas.

VEEVALAJA

Armuasjus võivad toimuda saatuslikud pöörded. Anna endast parim, et enda ja kallima ühist saatust ise suunata.

KALAD

Aeg sobib pigem töö tegemiseks kui puhkamiseks, eriti juhul, kui sinu tööalane tegevus nõuab süsteemset mõtlemist ja kiiret taipu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles