PÄEVAHOROSKOOP 11. jaanuar: Neitsi pakatab energiast. Skorpion rügab tööd teha

Copy
Talv. Pilt on illustratiivne.
Talv. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Käes on nädala selgroog!

JÄÄR

Kuidas sa ennast tunned? Kui saad vastata, et terve ja tugevana, on kõik korras. Vastasel juhul mõtle eluviisi tervislikumaks muutmisele.

SÕNN

Sobiv päev rahaasjade planeerimiseks. Mõistagi on tähtis, et vanad otsad oled enne kokku tõmmanud kui uutele keskendud.

KAKSIKUD 

Viimaks ometi lõpetab Marss retrograadse liikumise. Asjad hakkavad tasapisi kiiremini liikuma, saad nii-öelda surnud punktist üle.

VÄHK

Aeg sobib selleks, et käia kohtades, millega sul seostuvad unustamatud helged mälestused. Nii saad jõudu juurde ammutada.

LÕVI

Hea aeg uute teadmiste omandamiseks. Päris inimestega suheldes õpid tunduvalt rohkem kui internetis või raamatutes tuhnides.

NEITSI

Energiat on küllaga, vaatad julgel pilgul tulevikku. Veelgi paremaks teeb olemise see, kui saad hobidega tegelemisele pühenduda.

KAALUD

Ehk avastad, et käeulatuses on uus suurepärane tööpakkumine, millega kaasneb suurem vastutus ja kopsakam palganumber.

SKORPION

Sul tuleb rasket tööd teha ja tugevasti pingutada. Oled valmis vastutust võtma ning täidad kohusetundlikult oma ülesandeid.

AMBUR

Teistega suhtlemine toob pigem probleeme kui mõnusat äraolemist. Sul tasuks üle vaadata oma rahaline seis ja sellest järeldusi teha.

KALJUKITS

Elu on veelgi elamisväärsem, kui saad oma igapäevast keskkonda ilusamaks ja harmoonilisemaks muuta.

VEEVALAJA

Pööra tähelepanu kallimale. Kui oled vaba ja vallaline, oleks aeg ringi vaadata – parajasti on kaaslase leidmiseks soodne periood.

KALAD

Hea aeg lapsepõlvekodu külastamiseks, vanemate või ammuste sõpradega kohtumiseks. Pinged suhtluses on lõppkokkuvõttes edasiviivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles