MÜSTEERIUM ⟩ Viljandi lähistel auto tee äärde jätnud naine sai järgmisel päeval kummalise üllatuse osaliseks (6)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Foto: Erakogu

«Kellelegi pooletoobisele jäi mu auto jalgu!» kurjustab Viljandis Kassi külas elav Kerli. Katki läinud auto tee äärde jätnud naisele avanes järgmisel hommikul arusaamatu vaatepilt.

«Vaatasin esialgu, et autot ei olegi enam,» meenutab Viljandi lähistel elav Kerli, kes oli sunnitud kolmapäeva õhtul auto Viljandi vallas Loodi-Helme tee äärde jätma.

«Õhtul töölt koju sõites purunes genekarihm ja pidin auto tee äärde jätma. Sai pandud ka ilusti ohukolmnurk,» kirjutab naine Facebooki tehtud postituses. Seejärel helistas Kerli elukaaslasele, kes oli kuue kilomeetri kaugusel kodus. «Hakkasin siis jala kodu poole kõndima,» meenutab Kerli, kelle elukaaslane tuli talle teise autoga poolele teele järele. Järgmisel hommikul kella poole kaheksa ajal, kui ta naabrimehe ja elukaaslasega autole järele läks, avanes aga arusaamatu vaatepilt.

«Kellelegi pooletoobisele jäi mu auto jalgu!» Nimelt oli tee ääres seisnud autosse väidetavalt sisse murtud. Kerli sõnul viis pikanäpumees kaasa diagnostikaseadme ja autoaku. «Kuna vaesekese saak jäi vist väheks, otsustas ta autot retsida ja lõpuks selle kraavi lükata.»

Foto: Erakogu

Kohale kutsuti ka politseipatrull ja tänaseks on alustatud juurdlust. «See inimene röövis kolme lapse jõulud, sest see autoremont just odav ei tule...» on Kerli löödud. 

Viljandi menetlustalituse juht Meelis Lill kinnitas toimetusele, et politseile on kõnealune juhtum teada. «Viljandimaal teeserva pargitud auto oli seni teadmata põhjusel kraavi vajunud. Kuna see info laekus alles eile, siis praegu veel midagi täpsemat olemasolevale infole lisada ei ole,» sõnas Lill.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles