PÄEVAHOROSKOOP 16. september: Lõvile toob päev elumuutvaid taipamisi, Veevalajas tekitavad elevust pikantsed kuulujutud

Copy
Foto: Olya Kobruseva / Pexels

Toredat reedet!

JÄÄR

Sul on ehk soov vanemale põlvkonnale midagi uut õpetada. Proovid neile õhinaga rääkida asjadest, mis neile korda ei lähe.

SÕNN

Hoia raha ja armastus kindlalt lahus! Ära proovi vastassoole paksu rahakotiga muljet avaldada, sellega tõmbad ligi valesid inimesi.

KAKSIKUD

Marsi ja Veenuse kvadraat teeb suhted pingeliseks. Sul on oma soovid ja tahtmised, teise vajadused sind täna suurt ei huvita.

VÄHK

Planeerimisest pole tööl suurt kasu, sest olukorrad on muutumises. Sul tuleb kogu aeg olla paindlik ja võimalikult kiiresti reageerida.

LÕVI

Päev toob taipamisi. Mingit olukorda võid äkitselt täiesti uue nurga alt näha. See aitab sul ka endas selgusele jõuda ning edasi liikuda.

NEITSI

Suhete teema on tähelepanu keskmes, aga asjad ei suju just libedalt. Teiste soovid ja tahtmised on sulle vastuvõetamatud.

KAALUD

Viivitamatut tegutsemist nõudvad tööasjad võivad röövida aja, mis oli planeeritud armastatud inimesega koos olemiseks.

SKORPION

Võid kohtuda tarkade inimestega, kelle taust sinu omast erineb. Neilt saadud ideed aitavad sul igapäevatööd ümber korraldada.

AMBUR

Sa ei pruugi end just kõige paremini tunda – jõudu on vähevõitu, ka on oht kergesti külmetuda. Hoia ennast, väldi pingutust.

KALJUKITS

Kindlasti ei saa sa end lõdvaks lasta. Inimesed, kellega tuleb kokku puutuda, võivad teha ootamatuid käike või edastada põnevat infot.

VEEVALAJA

Tööl levivad pikantsed kuulujutud tekitavad elevust. Enne kui tõttad neid edasi rääkima, kontrolli info paikapidavust.

KALAD

Neptuuni pingeseis Päikesega võib tekitada segadust ja möödarääkimisi, eriti isiklike suhete liinis. Pole kerge olusid realistlikult hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles