Pille Minevit aasiti India kallimaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Minev
Pille Minev Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Raadiojaama Star FM hommikuprogrammi kuulajad on juba mitu nädalat  pidanud saama osa  Peeter Oja ja Allan Roosilehe  sõbralikust aasimisest nende kolmanda saatejuhi  Pille Minevi salapärase sõbra Mehmedi aadressil.

Teema algas sellest, Pille plaanis taaskord puhkusereisi Indiasse ja vihjas, et tal on seal keegi sõber, kelle tõttu ta nii sageli India vahet käib, kirjutab ajakiri Naised.

 

Kuna Pille oma sõbra kohta rohkem avaldama ei soostunud, pani kuldsuu Peeter Oja talle  nimeks Mehmed.

 

Oja ja Roosileht kahtlustavad, et, et Pille taolisel pikal, 180 sentimeetrisel naisel on  Indias raske  sama kasvu sõpra leida, seetõttu peab Mehmed Pillega suhtlemiseks kivi otsa ronima.

 

Novembri viimasel nädalal lendas Pille Minev  kolmandat korda puhkusereisile  Lõuna-Indiasse Goasse. Möödunud nädalal said Oja ja Roosileht Indiast SMS-i: «Mehmed on pikaks kasvanud».

 

Pille poseeris Goa viietärnihotelli  Grand Interkontinental uksel  kena pika tõmmu noormehega, kes siiski pole Pille salapärane, pikaks kasvanud Mehmed.

 

«Võiks ju olla küll, siis saaks poistel raadios suud lukku. Kaua nad mu kallal nöökavad, et mul Indias väikest kasvu austaja on,» lausus naine.

Minev lisas, et tegelikult on India selline maa, mis jääb magnetina tagasi kiskuma, ilma et selleks peaks seal  keegi austaja või peigmees ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles